woofer 27.10.06, 14:17 czy pojawienie sie krwi w oku "bez przyczyny" może być grożne?chodzi mi czy to jest wylew czy może sygnał przed wylewem??? gdzie we wrocławiu jest jakaś porządna prywatna klinika żeby zrobić badania i ewentualnie się leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariapejka Re: krew w oku 28.10.06, 06:22 być może to przez wysokie ciśnienie krwi Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: krew w oku 28.10.06, 08:34 Krew w oku może sie pojawić po duuuuużym wysiłku. Moja szwagierka miała zakrwawione oko po porodzie, a mój syn po spirometrii (badanie na wydolność płuc). Jeśli jesteś pewien ,ze ostatnio nie maltretowałeś swojego organiozmu, lepiej przejdź sie do internisty i okulisty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bluueboy Re: krew w oku 28.10.06, 20:46 Nie panikuj. :) spoko!!! Znalem 20-le3tnie dziewczyny, ktorym sie to robilo. Mnie tez sie pare razy zrobilo. Ale od kilku lat spoczko :) Raczej jednorazowy wysilek/skok cisnienia/itd Na pewno nie umrzesz od tego, nie oslepniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
komiksor melanoza spojówki 30.10.06, 15:47 Bardzo proszę o pomoc.Wpisuję się na fora związane "z oczami"bo mam w lewym oku znamię barwnikowe spojówki(nazwane także melanozą spojówki, łagodnym rozsiewem barwnika itd.)i chciałabym zapytać czy ktoś się może orientuję o co w tym wszystkim chodzi i czy coś mi grozi.Od lekarzy nie idzie się za dużo dowiedzieć więc bardzo proszę o pomoc!(linki o tej tematyce:polskie, angielskie)Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś