Gość: bolewora IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 11:01 Mame mojej koleżanki dopadła ta ciężka choroba. Czy ktoś mógłby polecic jakiegoś dobrego,życzliwego specjalistę z Warszawy lub okolic ? Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: Choroba Alzheimera 04.04.03, 12:35 Gość portalu: bolewora napisał(a): > Mame mojej koleżanki dopadła ta ciężka choroba. Czy ktoś mógłby polecic > jakiegoś dobrego,życzliwego specjalistę z Warszawy lub okolic ? Będę > wdzięczna za pomoc. Dostalam taka linke od koleznaki w zwiazku z inna sprawa, ale tam na stonie startowej jest: poradnie -> psychologiczna. Czzlowiek, ktory to prowadzi jst wprwadzie z Krakwoea, ale moze ma jakis kontakt z lekarzami w stolicy. Pracowal tez rodzinami chorych Alzheimera. NIech kolezanka sprobuje. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Choroba Alzheimera 07.04.03, 16:46 a to wzmiankowana linka, ktorej nie dopisalam. www.agape.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annette Re: Choroba Alzheimera IP: *.at.ibm.com 04.04.03, 16:03 Moja babcia leczyła się w Instytucie Psychiatrii Ineurologii na Sobieskiego. Niestety nie pamiętam nazwiska lekarza. Mają tam bardzo dobrych specjalistów. Brała też lek - Tanakan, który na pewien czas spowolnił proces choroby. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolewora Re: Choroba Alzheimera IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 22:50 Bardzo dziękuje przekażę koleżance. Odpowiedz Link Zgłoś