klemens13 28.11.06, 22:46 Jak długo działa,bo po zażyciu wszystko sie we mnie trzęsie i jestem okropnie niekontaktowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tk80 Re: Polmesilat 29.11.06, 09:20 Witaj, ja też to brałam, ale po tygodniu nie wytrzymałam i odstawiłam, również czułam się po tym fatalnie,zresztą wcale mi nie pomogło, na co dokładnie to bierzesz jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
klemens13 Re: Polmesilat 29.11.06, 10:06 Ja biorę to,bo mam ból odcinka szyjnego kręgosłupa,ale juz więcej nie będę brać tego leku,bo było mi po nim okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tigerness.74 Re: Polmesilat 29.11.06, 14:31 A nie przeszedłbyś się do lekarza (ewentualnie skontaktował telefonicznie) zanim przestaniesz go brać? Nie należy nagle przerywać przyjmowania polmesilatu, ponieważ mogą wystąpić objawy odstawienia w postaci lęku, niepokoju, szybkiego bicia serca, spadku ciśnienia krwi (zawroty głowy, omdlenia), zaburzeń snu, nawrotu poprzednich objawów choroby. Odpowiedz Link Zgłoś