Dodaj do ulubionych

jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!!

16.01.07, 09:05
Nalezy uzyc aparatu zapper opisanego w ksiazce uczonej kanadyjskiej dr Huldy
Clark.Szczegoly opisano w jej ksiazce "Kuracja zycia"(juz dostepna po
polsku}. Elektronik moze wykonac go wg schematu podanego w ksiazce.Kilka firm
w Polsce sprzedaje go w cenie 100-160 zlotych.
Obserwuj wątek
    • acieslowska Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 16.01.07, 15:33
      Chyba jestem mało inteligentna, bo nie rozumiem Twojego postu maryniu...
      Sprzedajesz jakies cudowne urządzenie, które usuwa z organizmu wirusy???
      Ciekawe :)
    • adka113 Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 16.01.07, 19:35
      to znalazłam w necie:

Metoda dr. Clark opiera się na kuracji ziołowej oczyszczającej organizm, a
      także wspomagającym ją leczniczym działaniu prądu o bardzo małej wartości,
      który wytwarzany jest przez niewielki, kieszonkowy generator. Autorka, biolog i
      fizjolog, opracowała technikę elektronicznego skanowania ludzkiego ciała.
      Od niepamiętnych czasów osoby, które pragną uwolnić się od dręczących ich
      chorób, uzależnione są od pieniędzy. Lekarze, a nawet znachorzy i uzdrowiciele
      otaczają się aurą tajemniczości, kiedy używają ziół, specyfików, lub zaklęć
      mających wyleczyć chorego. Dzisiejszy przemysł medyczny (służba zdrowia wraz z
      zaopatrzeniem i ubezpieczalniami) pochłania znaczną część zarobków ludzi pracy.
      Czyż nie byłoby miło, gdyby wszyscy pracownicy służby zdrowia mogli zająć się
      ogrodnictwem lub powrócić do innych prostych i pożytecznych zajęć? Nie byłoby
      cudownie, gdyby chorzy mogli do nich dołączyć?
      Najbardziej obiecującym odkryciem omówionym w tej książce Kuracja życia jest
      skuteczność zwalczania wirusów, bakterii i pasożytów za pomocą prądu
      elektrycznego. Czy to znaczy, że możemy odwołać następne wizyty u lekarza?
      Oczywiście, że nie. Usunięcie intruzów z naszych organizmów nie zapewni nam
      wiecznego zdrowia, ale przy następnej wizycie lekarz będzie raczej odstawiał
      leki, a nie przepisywał następne.
      Można pomyśleć, że taki wynalazek powinno się niezwłocznie opatentować. Taki
      był mój pierwotny zamiar, lecz dokonałam innego wyboru. Niesienie pomocy
      wszystkim cierpiącym pomaga zarazem mnie, moim dzieciom i wnukom, ponieważ cały
      świat musi wydostać się z mroku chorób i poznać prawdziwe przyczyny infekcji
      oraz schorzeń. Możemy i musimy wejść w nowy wiek życia pozbawionego chorób -
      bez cukrzycy, nadciśnienia, raka czy AIDS, bez migren, liszai i tym podobnych.
      przy takim podejściu każdą chorobę można pokonać!

PS Ja nie wiem czy bym się dała razić prądem :-( Pozdrawiam chorych.
    • acieslowska Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 16.01.07, 21:03
      Taaaa... Kolejny cud techniki... Prąd dobry na wszystko... Czyli krawaty wiąże,
      przerywa ciążę?
      • marynia37 Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 17.01.07, 00:39
        Nalezy poznac tresc ksiazki.To nie cud.Przeciez prad zabija nawet czlowieka
        np.kary smierci w USA.Coz zatem dziwnego ze zabija wirusy?Ale tu wystarcza prad
        tysiace razy slabszy.Prad z aparaciku opisanego w tej ksiazce jest okolo sto
        razy mniejszy niz przy roznych elektroterapiach stosowanych w
        szpitalu.Zasilanie jest z baterii do latarki na 9 volt.
    • acieslowska Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 17.01.07, 11:13
      No jakoś nie słyszałam maryniu, azeby dr Huldy Clark dostała za to osiągnięcie
      Nobla...
      Rozumiem, ze chorowałas na CMV i ten prąd Cię wyleczył, tak? :)
      • marynia37 Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 18.01.07, 00:58
        Nagroda Nobla sie jej nalezy.Bo w tej ksiazce opisala przyczyny wiekszosci
        chorob cywilizacyjnych i co wazniejsze sposoby wyleczenia.Ale najpierw musi
        nastapic "przebicie informacyjne".Moje posty moze chocby w malym stopniu sie do
        tego przyczynia.Ja nie chorowalam i nie choruje.Ale wielu moich znajomych
        wyleczylo sie z roznych chorob w sposob podany w tej ksiazce.Skora tego
        d0konalam wcale nie bedac lekarzem to nie moge milczec.
        • acieslowska Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 20.01.07, 17:37
          Wybacz Maryniu - ale było juz wielu, którzy "potrafili " uzdrowić ludzkosc.
          Siła przekonywania i wiary z pewnoscią jest ogromna- panowie Kaszpirowski i
          Nowak do tej pory maja swoich zagorzałych wielbicieli. Widziałam równiez
          uzdrawianie poprzez picie cudownych koktajli, odczynianie uroków i moczenie nóg
          w misce z metalową płytką.
          Jezeli zaś chodzi o "przebicie informacyjne".... Hmm...Wiedza i jakośc bronią
          się same - nie potrzeba im reklamy.
          I wiesz - ponieważ CMV jest dla wielu zyciową tragedią- to gdy widzę taki post
          jak Twój - to tez nie mogę milczeć.
          Pozdrawiam Cię - Agnieszka
          • marynia37 Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 20.01.07, 23:46
            Masz racje Agnieszko.Wiedza i jakosc obronia sie same.Ale gdyby Pasteur nie
            podzielil sie swa wiedza z innymi to do dzisiaj moglibysmy nie wiedziec ze
            istnieja bakterie.Zeby wiedza mogla sie obronic to musi najpierw stac sie
            znana.A do tej pory tego nie bylo.Z poczatku kazde odkrycie naukowe bylo bzdura
            zanim je zweryfikowano.Ja juz zweryfikowalam.Teraz chce zeby inni weryfikowali
            i niepotrzebnie chorowali.Sprawy nie zna ministerstwo zdrowia.Jak sie tam
            przebic przez skostnienie administracyjne?Lecza sie ochotniczy
            pacjenci "oddolnie".I choroby sa likwidowane.Ale przez co prawda musi przejsc?
            Przez przyrownanie do oszustow i czarow.Smutne.
            • marynia37 Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 20.01.07, 23:48
              P.S. NIczego nie sprzedaje,nie reklamuje.Ani moi znajomi ani rodzina i
              krewni.Po prostu probuje szerzyc prawdziwa informacje dla dobra spolecznego.
              • asiunia555 Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 21.01.07, 12:50
                słabo.....
                nie miałaś styczności z CMV ani Ty ani nikt z bliskich się tą metodą nie
                wyleczył - to na jakiej podstawie tak zachwalasz tą metodę????
                przepraszm ale do mnie to nie trafia.
    • acieslowska Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 21.01.07, 13:45
      Maryniu- doceniam to, ze szerzysz ideę bezinteresownego niesienia pomocy.
      Powiedz mi tylko, czy za 160 zł potraktowałabys owym prądem kobietę w ciązy lub
      noworodka?
      • marynia37 Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 22.01.07, 00:36
        Dr Clark nie zaleca osobom z rozrusznikiem serca i kobietom w ciazy.Moze nie
        dlatego ze szkodzi ale z osttroznosci o wlasna skore.(nieprzebadano).Wiem ze
        kobiety w ciazy w niemczech uzywaly w ciazy i rodzily normalne dzieci.Bo
        czestotliwosc czlowieka i plodu jest wyzszaq co wyjasniono w ksiazce.Ale mimo
        to odradzala bym uzywac w pierwszych trzech miesiacach ,gdy plod jest jeszcze
        maly.Natomiast niektorym niemowletom zapper juz uratowal zycie.T4e prady sa sto
        razy mniejsze niz przy roznych elektroterapiach stosowanych w szpitalach.
        • marynia37 Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 06.04.07, 20:58
          Dowody naukowe,że zapper zabija pojawiły się na stronie www.medi-flowery.com.pl
          A jak używać zappera podano na str.www.pozytywnewibr4acje.com.pl Tam kliknąć
          Forum.I jeszcze raz Forum-Onkolink.
          • unhappy Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 07.04.07, 12:34
            marynia37 napisała:

> Dowody naukowe,że zapper zabija pojawiły się na stronie www.medi-flowery.com.pl

To nie są żadne dowody naukowe na to, że zapper zabija :D

> A jak używać zappera podano na str.www.pozytywnewibr4acje.com.pl Tam kliknąć
            > Forum.I jeszcze raz Forum-Onkolink.

No ciekawe, na negatywneidiotyzmy.pl pokazują jak używać urządzenia, które nie
            ma prawa działać. Zabawne :D
            • marynia37 Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 09.05.07, 13:06
              To że prą może zabić człowieka wszyscy wiemy.A jeśli ktoś twierdzi,że nie
              potrafi prąd zabić bakterii lub wirusów to jest.....
              • unhappy Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 10.05.07, 09:46
                marynia37 napisała:

> To że prą może zabić człowieka wszyscy wiemy.A jeśli ktoś twierdzi,że nie
                > potrafi prąd zabić bakterii lub wirusów to jest.....

Po co podciągasz martwe wątki? Te same bezsensowne zdania napisałaś już na wielu
                forach. Po co???
                • zmijka76 Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 10.05.07, 11:16
                  maryniu - dziękujemy Ci uprzejmie za wieści, którymi nas raczysz. Nie jesteśmy
                  zainteresowane Twoja metodą - gdyby była uznana, skuteczna i bezpieczna
                  stosowano by ją z powodzeniem na całym świecie.
                  A swoją drogą to Cią podziwiam - Twój zapał jest godny członków sekty.
                  • marynia37 Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 13.05.07, 13:19
                    Każda metoda ogólnie uznana była na początku dziwactwem lub mało znaną rzeczą.
                    • unhappy Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 13.05.07, 19:24
                      marynia37 napisała:

> Każda metoda ogólnie uznana była na początku dziwactwem lub mało znaną rzeczą.

Ale nie każde dziwactwo zostało później ogólnie uznane.
                    • zmijka76 Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 13.05.07, 19:25
                      I akurat Ty zamierzasz nieść oświaty kaganek?
                      • marynia37 Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 21.09.07, 08:16
                        Żmijka! To nie jest moja metoda,tylko uczonej z Kanady.Jest bardzo
                        skuteczna,a skandalem jest to,że nie ma przebicia informacyjnego.
                        • unhappy Re: jak zabic tego wirusa-Juz wiemy!! 23.09.07, 14:02
                          marynia37 napisała:

> Żmijka! To nie jest moja metoda,tylko uczonej z Kanady.Jest bardzo
                          > skuteczna,a skandalem jest to,że nie ma przebicia informacyjnego.

Ta uczona to ścigana szarlatanka. Nie ma przebicia informacyjnego tak samo jak
                          nie ma przebicia informacyjnego leczenie łykaniem srebrnych łyżeczek czy
                          waleniem głową w ścianę. Idiotyzmy zazwyczaj mają słabe przebicie informacyjne :)
                          • nowak15 Do UNHAPPY 23.09.07, 15:33
                            "Marynia nie ma..."
                            ale UNHAPPY ma tarcie w punkcie podtarcia
                            i dlatego jest zjawiskowy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka