Gość: doktor IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 16:48 Znowu tracisz czas na gadanie zamiast się zajmować pracą straszne a potem będziesz strajkować że ci za mało płacą. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki trzymaj sie, kotko! IP: *.98-201-80.adsl.skynet.be 25.04.03, 17:01 Oho, doktor przeszedl do ataku. Trzymaj sie, bedzie bujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: trzymaj sie, kotko! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 18:51 Gość portalu: Doki napisał(a): > Oho, doktor przeszedl do ataku. Trzymaj sie, bedzie bujac. TO tylko taka metafora i trochę żarcik bo nie sądzę żeby we Francji ( dokładnie z Paryża) pielęgniarki lub lekarze strajkowali no ale nie każdy rozumie co się do niego mówi. NIe miałem zamiaru nikogo atakować!!!!!! Jęśli to zrobiłem to przepraszam. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feline Re: Felino zajmij się leczeniem ludzi a nie gadan IP: *.dial.proxad.net 25.04.03, 19:05 Panie uzurpa-doktorze! Kiedy mam pracowac to pracuje i nie pana rzecza jest mi o tym przypominac, bo nie pan mnie zatrudnia. Co do zarobkow - nie chwale sie, ale i nie mam powodu do narzekan, wystarcza mi na moje potrzeby, strajkowac nie bede, bo uwazam, ze sa zawody, w ktorych "czynny" strajk jest nieetyczny i tu, gdzie zyje i pracuje jest on w ogole NIE DO POMYSLENIA. Ile godzin w tygodniu pan pracuje? Tu, przy ustawowym 35-godzinnym tygodniu pracy lekarze sa "uprzywilejowana" grupa spoleczna w tym sensie, ze ustawowe 35 godzin "wyrabiamy" w 3-4 dni a faktycznie pracujemy okolo 60. Chce pan "detali" oto moj ostatni tydzien: poniedzialek, wtorek po 8 godzin (8.00- 12.00 i 14.00-18.00, sroda: 14.00-18.00 konsultacje, 18.00-czwartek 8.00 dyzur, 8.00-12.00 i 14.00-18.00praca, piatek: 8.00-12.00 i 14.00-18.00, soobota 8.00- 13.00 praca, 18.00-8.00 w niedziele dyzur. W tym rytmie nie ma czasu na fanaberie. Jesli "wchodze" na forum to dlatego, ze akurat mam "dziure" pomiedzy dwoma zabiegami i cudem udaje mi sie przysiasc na 2 posladkach na raz. Zamiast mnie musztrowac niech pan poprosi malzonnke o nalanie wody - koniecznie przegotowanej do pana zestawu do lewatywy. Miazmaty z jelit wybitnie uderzyly panu do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Felino zajmij się leczeniem ludzi a nie gadan IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 19:18 Gość portalu: feline napisał(a): > Panie uzurpa-doktorze! mi Feline jak masz taki cięty język jak naforum to żal mi twoich pacjentów. A jak ich słuchasz tak jak ludzi na tym forum to szkoda słów. Więc może nie rób sobie więcej przerw. A jeśli chodzi o moje zdrowie to czuję się wspaniale bo dbam o swoje zdrowie i stisuje zasady Tombaka. Więc nic mi nie grozi. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Tombak rulez! IP: *.98-201-80.adsl.skynet.be 25.04.03, 19:45 Gość portalu: doktor napisał(a): > A jeśli chodzi o moje zdrowie to czuję się wspaniale bo dbam o swoje zdrowie i > stisuje zasady Tombaka. Więc nic mi nie grozi. Wiesz, ja mysle, ze nasz doktor z Bydgoszczy jaja sobie z nas robi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Tombak rulez! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 19:50 Gość portalu: Doki napisał(a): > Wiesz, ja mysle, ze nasz doktor z Bydgoszczy jaja sobie z > nas robi. :-) Sprostuje ja z nikogo nie robię sobie .... Szkoda mi na to czasu. Myślałem że dyskutuje z osobami odpowiedzialnymi pozd. Odpowiedz Link Zgłoś