borsuk42 21.03.07, 18:18 Wykrylam u siebie ostatnio hemoroide.W moim miescie nie ma proktologa,czy mogre isc z takim problemem do chirurga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cobaka Re: Chirurg czy inny lekarz-pomocy! 21.03.07, 18:31 hej, pewnie , że możesz iść do chirurga. Moja koleżanka boryka się z taką dolegliwością jak wykryłaś u siebie i właśnie była u chirurga. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Chirurg czy inny lekarz-pomocy! 21.03.07, 18:32 pewnie ze mozna. Swoja droga ciekawe czy potwierdzi wykrycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Chirurg czy inny lekarz-pomocy! 21.03.07, 18:35 Mozesz pojsc, co szkodzi - ale nie musisz. Ale taki pierwszy przypadek guzka hemoroidalnego to sam przejdzie w ciagu kilku dni lub tygodni. W aptece ci sprzedadza jakas masc lub czopki bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk42 Re: Chirurg czy inny lekarz-pomocy! 21.03.07, 18:38 Dzieki wielkie!! Mam wrazenie,ze podczas oddawania stolca wychodzi taki maly guzek (przepraszam za opisy) Wiec nie wiem czy to hemoroidy,tym bardziej ,ze nic nie boli,nie krwawi.A jak sie nazywaja takie leki co moge kupic w aptece? Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Chirurg czy inny lekarz-pomocy! 21.03.07, 18:49 O Boze, spytaj sie aptekarki co ma tam najlepszego na te dolegliowosc i po sprawie. Wiekszosc tych masci dobrze dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk42 Re: Chirurg czy inny lekarz-pomocy! 21.03.07, 18:51 Dzieki,jestem panikara;-) Myslalam,ze to tylko ja jestem taki przypadkiem na swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś