renatulka 17.04.07, 00:33 czasem, mniej wiecej kilka razy dziennie czuję bol pod pachami, wiem napewno ze nie są to tzw. zakwasy po wysilku fizycznym, ale boli podobnie. boję się ze to rak. co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epistale Re: ból pod pachami 17.04.07, 09:57 Zaden rak !!! nie boj sie !:)Masz problem z kregoslupem szyjnym plus barki 1 idz do ortopedy ,dostaniesz glukozamine do lykania i powinnas dostac skierowanie na masaze! nie zwlekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenadorota Re: ból pod pachami 17.04.07, 10:02 tez tak mialam. i tez przyszlo mi do glowy, ze to rak. ale jednak pewnie byly to wezly chlonne. przeszlo juz dawno. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: ból pod pachami 17.04.07, 10:29 Zaden rak !!! nie boj sie !:)Masz problem z kregoslupem szyjnym plus barki koleżanka stawia diagnozy z charakteru pisma na komputerze? Odpowiedz Link Zgłoś
news21 Re: ból pod pachami 17.04.07, 19:23 Dokładnie - to może być kręgosłup szyjny. Ból może być "ciągnący", w sumie dotkliwy.Może być też rwa barkowa. Należłoby zrobić rtg lub TK kręgow szyjnych i udać się do lekarza rehabilitanta żeby obejrzał to co wyszło i ew,. przepisał zabiegi. Ortopedów i neurologów można ominąć. Strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
renatulka Re: ból pod pachami 18.04.07, 22:27 dzięki za odpowiedzi troche mi ulzylo Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne72 Re: ból pod pachami 18.04.07, 22:59 Najpierw idź do lekarza ogólnego, niech dokładnie zbada Ci węzły chlonne i wyśle na USG piersi. A potem bierz się za kręgosłup. Odpowiedz Link Zgłoś
wandka1 Re: ból pod pachami 20.04.07, 21:20 Na Twoim miejscu posłuchałabym wyłącznie rady jeanne72. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś