Gość: Lady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 10:03 z pochwy. Co to może być?! Mam coś takiego raz na jakiś czas....a potem mi przechodzi, albo tak mi się tylko zadje. Dla złośliwców, myję się 2 razy dziennie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bryku Re: bardzo niemiły zapach IP: Proxy.PMPoland.PL:* 18.06.03, 10:16 Do lekarza! Ps. jak wyczuwasz zapach ze swojej pochwy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: bardzo niemiły zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 16:11 Gość portalu: bryku napisał(a): > Do lekarza! > Ps. jak wyczuwasz zapach ze swojej pochwy??? no właśnie czuję go, bo upławy tak "pachną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: bardzo niemiły zapach IP: 217.153.29.* 24.06.03, 01:23 Koniecznie idź do lekarza, zapewne to grzybica pochwy. Szkoda czasu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: bardzo niemiły zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 09:36 dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: bardzo niemiły zapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 09:39 jesli to masz od czasu do czasu to na pewno nie jest grzybica! mialam podobny problem i bylam u lekarza i wszystko jest ok. moze to natura poprostu;) Odpowiedz Link Zgłoś