Gość: dam IP: *.stacje.agora.pl 27.06.03, 14:34 Witam Czy moglby mi ktos polecic bardzo dobrego specjaliste od stawow (konkretnie chodzi o wiazadla kolanowe). Najlepiej gdyby to byla Warszawa. Pozdrawiam Dam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bunczuczny_leon_z_kadr Re: Kolano - wiazadla 27.06.03, 15:40 Gość portalu: dam napisał(a): > Witam > Czy moglby mi ktos polecic bardzo dobrego specjaliste od stawow (konkretnie > chodzi o wiazadla kolanowe). Najlepiej gdyby to byla Warszawa. > Pozdrawiam > Dam Dr Śmigielski i w ogóle wszyscy lekarze z Carolina Medical Center. (Operują się tam i rehabilitują czołowi sportowcy polscy - ostatnio widzialem Rylik, Gołote (akurat tu opis "czolowy sportowiec" nie pasuje), a takze znani aktorzy, artyści, działacze rózni (Ochojska, Fedorowicz, Zborowski, Komorowska leczyli się ostatnio-mam nadzieję, ze pisząc to, nie zdradzam jakichs straszliwych tajemnic tych pacjentów...). Wiązadła tam robią i rehabilitują po operacji na porządku dziennym. Co b. ważne dla późniejszej sprawności - noga potem jest w ortezie, a nie gipsie. Jest drogo, ale z autopsji stwierdzam, ze skutecznie. Lenek (kadrowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia77 Re: Kolano - wiazadla IP: *.nsm.pl 28.06.03, 01:00 Mój brat gra w ręczną w ekstraklasie i tez przeszedł trochę z więzadłami kolana. Mieszka w Gdańsku - leczy się u dr Pawła Cieśli - bardzo dobry ortopeda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka73 Re: Kolano - wiazadla IP: *.aeriscomputers.net 28.06.03, 01:34 W zeszłym roku, w maju zerwałam sobie wiązadło. I to w Krakowie , a jestem ze Szczecina.Chcieli mi włożyć tam w gips!!UUUUUŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ Pomyłka!Ale nie dałam sobie tego zrobić! Ale oczywiście, przesadziłam z czasem , nie wolno z tym chodzić!A ja tak kicałam-bo szkoda mi było czasu .bo .pojechłam na wernisaż szwagierki, a tu pierwszy dzień i coś takiego!!I sobie doprawiłam- zerwałam zupełnie...w tańcu!! Pytali się mnie , czy ja sportowiec- tak poszarpane. Ale nigdy w gips!Po 11 dniach!! Artroskopia! Na drugi dzień do domku! Miałam to robione w Szczecinie. Po powrocie, oczywiście. Teraz radzę sobie! Wiem jak! pozdro- elka73( to też mój adres w wyborczej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Kolano - wiazadla IP: 213.155.189.* 28.06.03, 13:21 cze wyslalem ci e-maila moj pytanie wiaze sie z tematem ktoruy tez umiescilem na tej stonie "zarwane wiazadla -prosze o pomoc" niestety mam gips i coraz wiecej slysze ze to zle dlaczego wiem ze bedzie dluzsza rehabilitacja ..kroil mnie doktor Mazurkiewixcz nie wiem czy o nim slyszalas jak tak prosze o jakis komentarz i moze wiesz kto jest dobry w tym kto i gdzie najlepiej rehabilitacja pozdrawiam i 3maj sie (timot@gazet.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia77 Re: Kolano - wiazadla IP: *.nsm.pl 29.06.03, 01:30 Czy chodzi o dr Mazurkiewicza z Gdańska - jest to bardzo dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Kolano - wiazadla IP: 213.155.189.* 30.06.03, 00:45 nie mazurkiewicz za szczecinia ordynator w szpitalu na zdunowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Kolano - wiazadla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 01:41 dr Robert Śmigielski -kolega z jednego roku AM w W-wie,teraz Carolina Medical Center ul.Broniewskiego Wa-wa. Odpowiedz Link Zgłoś