emila200612 10.11.07, 21:56 zaczęłam odchudzanie jem mniej ale regularnie więcej się ruszam ale mam problem cały czas mysle o jedzeniu to juz jakas obsesja niewiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strus.s Re: jestem ciągle głodna 14.11.07, 08:08 A może zrobiłabys sobie badanie włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: jestem ciągle głodna 19.12.07, 17:25 jesli badanie wlosow likwiduje uczucie glowdu to robie je sobie juz dzis;) Odpowiedz Link Zgłoś
chocklit Re: jestem ciągle głodna 30.12.07, 13:43 a ja mam taki aparacik do akupresury, stosuje sie go na nadgarstek. najczesciej uzywam go wieczorem jak mam szalona ochote pochlonac wszystko co mi wpadnie w rece, i .... to dziala:) po paru minutach z tym urzadzonkiem mija mi ochota na pochlanianie. Odpowiedz Link Zgłoś
poczesia Re: jestem ciągle głodna 19.12.07, 11:09 Nie jestes sama , ja tez ciagle jestem na ssaniu i nawet po jedzeniu mam uczucie lekkiego niedosytu.Mam Hashimoto i to moze jest przyczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: jestem ciągle głodna 19.12.07, 17:27 nie wiem czy to pocieszajace ale po paru miesiacach diety zoladek naprawde sie kurczy i nie czuje sie juz takiego dzikiego glodu - z umiarkowanym po prostu trzeba zyc. Odpowiedz Link Zgłoś