jedyny.moldar 04.12.07, 15:45 Jak się ich pozbyć? Mam je już chyba z 1,5 roku, próbuję zwalczać jakimiś kremami, ale potrzebuję czegoś sprawdzonego. Te w uchu są naprawdę denerwujące (3-4 takie duże czarne kropki :/). Jak temu zaradzić? Mam 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hei22 Re: Wągry - nos, broda, ucho 05.12.07, 23:51 Trzeba koniecznie iść do kosmetyczki. Oczyści twarz i zaleci Ci odpowiednie kosmetyki ściągające pory.Do mycia twarzy nie używać wody tylko odpowiednie kosmetyki dla twojego wieku/np.toniki oczyszczające / Kremy Ci nie pomogą.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bad.b0y Re: Wągry - nos, broda, ucho 06.12.07, 14:05 Ja bym na początku poszedł do jakiejś dobrej kosmetyczki na oczyszczanie skóry. A jak nie masz kasy to sobie spróbuj zagotować wody, i wrzątek wlać do miski, dosypać na przykład rumianku i posiedzieć nad tą miską z 15 minut. Wtedy zmięknie Ci skóra. Bierzesz lusterko i powoli wyduszasz dziady ;). Jak łatwo idzie to wyduś wszystkie. Mi tak radziła dermatolog. Jak już wydusisz to kupuj sobie różne kosmetyki i sprawdzaj na malutkim kawałku twarzy czy masz na nie uczulenie. Ja na przykład mam uczulenie na wszystko (po Under20 wyglądam jak ufoludek :P) to poszedłem do dermatologa i dostałem takie robione w aptece lekarstwo ze spirytusem za 5 zł które jest naprawdę OK i najlepsiejsze ;). Jct idź od razu do dermatologa może jeśli masz aż tak duzo tych wągrów ;). Odpowiedz Link Zgłoś