Gość: mada IP: 195.20.110.* 07.08.03, 09:58 szukam dobrego ortopedy we Wrocławiu, specjalisty od chorób kręgosłupa. Czy możeciemi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madaso Re: ortopeda we wrocławiu 07.08.03, 15:08 Polecam cudownego lekarza operowal 10 lat temu mój kręgosłup prowadzi prywatny gabinet razem z synem (też dobrym ortopedą) prof.dr.hab.med.ortopedii i rehabilit. Jerzy Przybylski ul. Kolbuszowska 48 tel. 361 39 43 (mam nadzieję, że jeszcze aktualny namiar)bo ostatnio byłam tam 5 lat temu z dzieckiem) jest to dość drogi lekarz ale lepszego (a znam wielu) nie spotkałam Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tangerines Re: ortopeda we wrocławiu IP: 213.199.227.* 07.08.03, 16:09 Wiem, że dobry, ale nie wiem czy od kręgosłupa. Nazywa się Andrzejewski (chyba nie przekręciłam) i przyjmuje w przychodni Euromedicare www.euromedicare.pl być może jest nawet możliwość na NFZ a nie odpłatnie, co miesiąc się to zmienia więc dokładnie nie wiem. Ceny tam są normalne a nie jakiś kosmos jak u niektórych profesorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kask Re: ortopeda drętwienie IP: 81.15.148.* 07.08.03, 23:26 a propo kręgosłupa, drętwieję już prawie od roku dokładnie ręce i nogi jak myślicie może to być od kręgosłupa? Odpowiedz Link Zgłoś