Gość: jabluszko IP: *.prodigy.net.mx 25.08.03, 19:05 od tygodnia mam smak metalu w ustach . od czego to moze byc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beemka1 Re: metaliczny smak w ustach IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 21:08 Jesli jestes kobieta, to moze ciaza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eert Re: metaliczny smak w ustach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.03, 21:10 Może krew z dziąsła wypluj i zobacz czy nie czerwone :p Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: metaliczny smak w ustach 26.08.03, 03:37 Czy uzywasz soli zastepczej, np. chlorek potasu?. Czu zmienilas/es paste do zebow? Czy masz problemy z woreczkiem zolciowym? O krwawiacych dziaslach juz ktos pisal...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabluszko Re: metaliczny smak w ustach IP: *.prodigy.net.mx 26.08.03, 20:23 nie mam problemow z woreczkiem zolciowym ani nie zmienilam pasty do zebow ...uzywam normalnej soli ... podejrzewlam ze jestem w ciazy ale test wykazal ze nie ...a smak metalowy w ustach sie utrzymuje i doprowadza mnie do szalu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: metaliczny smak w ustach IP: 80.51.236.* 26.08.03, 20:48 może powtórz test - ja też obstawiałabym ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
medka Re: metaliczny smak w ustach 26.08.03, 21:30 jesli nie mija-minie, to pomysl tez o wizycie u neurologa. pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venus Re: metaliczny smak w ustach IP: *.vs.shawcable.net 27.08.03, 21:25 Ja tez to mialam. Mnie sie zdaje, ze to moze byc albo "wyciek" z plomby albo bacteria - jakies przeziebienie typu gardlo albo zatoki. Ale glowy bym nie dala za to uciac. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: metaliczny smak w ustach 28.08.03, 10:37 Też to miałam, przyczyną była niewielka nieszczelność plomby. Odpowiedz Link Zgłoś