Dodaj do ulubionych

KOLANO -nawracające bóle

IP: *.stacje.agora.pl 28.08.03, 13:59
W zeszłym roku, podczas mierzenia sznurownych butów, " źle stanęłam", czego efektem był bardzo silny ból
kolana. To przeszło, juz nastepnego dnia nie czułam nic. Niestety, od tamtego czasu, ten ból (choć nie tak silny)
pojawia się, własnie przy np. długim mierzeniu butów ( wtedy noga jest zgięta). Czy to łękotka, czy może cos
innego. Poradzcie L.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ula Re: KOLANO -nawracające bóle IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 22:54
      Proponuję isć do dobrego ortopedy. Przez internet nikt ci diagnozy nie
      postawi...
      Na tyle co ja się orientuję to raczej nie jest łękotka. U mnie np. takie
      przewlekłe bóle okazały się uszkodzeniem rzepki. Naprawdę idz do lekarza...
    • trewa Re: KOLANO -nawracające bóle 28.08.03, 23:00
      to jest napewno schorzenie ortopedyczne,związane z więzadłami , ortopeda
      wskazany,
      • Gość: lusia Re: KOLANO -nawracające bóle IP: *.stacje.agora.pl 29.08.03, 11:12
        trewa napisał:

> to jest napewno schorzenie ortopedyczne,związane z więzadłami , ortopeda
        > wskazany,

A MOZECIE MI KOGOS POLECIC w WARSZAWIE
        • alex.z.deszczu Re: KOLANO -nawracające bóle 31.08.03, 18:29
          Gość portalu: lusia napisał(a):

> trewa napisał:
          >
          > > to jest napewno schorzenie ortopedyczne,związane z więzadłami , ortopeda
          > > wskazany,
          >
          > A MOZECIE MI KOGOS POLECIC w WARSZAWIE

Najlepsza klinika ortopedyczna w Polsce jest w W-wie - Carolina Medical Center,
          ul. Broniewskiego 89 bodaj. Poszukaj tu na Forum w wyszukiwarce, była o
          Carolinie mowa.
          alex
    • Gość: Syrena Re: KOLANO -nawracające bóle IP: 217.153.45.* 01.09.03, 10:23
      Specjalistą od kolan jest dr Zbigniew RUSIN (były lekarz kadry kolarzy).
      Przymjuje w Fundacji Rozwoju Medycyny Sportowej na Wawelskiej (teren Skry).
      Tel. 825-61-39 lub 825-61-39.
      Zdrówka
      Syrena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka