s3in 28.06.08, 12:32 Szukam jakiejś dobrej kosmetyczki w Łodzi do oczyszczenia skóry. Doradzcie mi gdzie sie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraaantza Re: Kosmetyczka w Łodzi 27.08.08, 22:49 Hej :) mogę Ci polecić super kosmetyczkę na Królewskiej 26. Na tej ulicy ma salon od niedawna. Wcześniej chodziłam do niej gdzie indziej. Od lat już do niej chodzę i zawsze jestem zadowolona bo pracuje tylko na naprawdę dobrych kosmetykach i zawsze potrafi świetnie doradzić, a poza tym w tym salonie jest bardzo miła i odprężająca atmosfera więc się można zrelaksować :) Odpowiedz Link Zgłoś
andziol_2 Re: Kosmetyczka w Łodzi 03.11.08, 00:05 a ja absolutnie polecam anie witek.zajmuje sie wszystkim paznokcie makijaze pielegnacja twarzy i ciala i jest rewelacyjna.otwiera teraz salon blisko Agatki na retkini.jak sie wjezdza od strony cmentarza na retkini to pierwsze nowe bloki po lewej stronie .pelen profesjonalizm i przesympatyczna osoba Odpowiedz Link Zgłoś
fraaantza Re: Kosmetyczka w Łodzi 27.08.08, 22:52 podaję jej tel w razie gdybyś się chciała umówić - 501764131 Odpowiedz Link Zgłoś