Dodaj do ulubionych

ratunku-łupież pstry nie do opanowania

IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 22:13
jezeli zna ktoś skuteczny lek na łupież pstry proszę o pomoc. Stosuję pevaryl
pv - plamy znikają na jakiś czas, potem "odnowa biologiczna", mam GO dość.
Ratujcie internautę.
Obserwuj wątek
    • Gość: afilipinka Re: ratunku-łupież pstry nie do opanowania IP: 213.155.167.* 02.10.03, 22:17
      Moją kuzynkę uratował nizoral - używała go jak żelu pod prysznic, trzymała
      parę minut na skórze i spłukiwała, jak narazie od roku ma spokój.
    • Gość: fleurette Re: ratunku-łupież pstry nie do opanowania IP: 81.219.160.* 03.10.03, 14:57
      mój brat dostał nizoral krem, jakiś paskudztwo - seslun szampon na recepte,
      politar af. używał ich na zmiane z przerwami na pregaine(b. delikatny szampon)
      i jest już ok.
    • Gość: justy Re: ratunku-łupież pstry nie do opanowania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 23:10
      a leczysz także skórę głowy? czy tylko plecy, ramiona i okolice?

ogólnie mówiąc skuteczny jest nizoral i selsun (2,5%)
      • Gość: justy Re: ratunku-łupież pstry nie do opanowania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 23:11
        a, i jeszcze jedno. co z ubraniami, bielizną? powinna być odkażona lub
        wyrzucona, bo to źródło nawrotów
        • Gość: rita nizoral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 09:00
          moj maz tez cierpi z powodu tej dolegliwosci , moja corka tez...kupujemy raz w
          miesiacu szmpon nizoral i profilaktycznie uzywamy jako zel pod prysznic...jak
          zaostrza sie objawy, uzywamy częsciej, trzeba umyc glowe i rozsmarowac na calym
          ciele ( plecy ramiona, klatka piers..) potrzymac kilka min i
          splukac...REWELACJA!!!
    • agizp Re: ratunku-łupież pstry nie do opanowania 09.10.03, 15:09
      masc clotrimazolum i nizoral masc stosuj 2 razy dziennie na zmiany przez 2
      tygodnie
      ciuchy i bielizne wygoyuj i wyprasuj goracym zelazkiem aby zniszczyc przyczyne -
      grzyby
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka