oxy_gen_86 05.08.08, 19:03 co pomoze wzmoncic organizm? w ciagu dnia odczuwam sennosc, rano ciezko wyjsc mi z lozka:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody_18 Re: Magnez czy zelazo? 05.08.08, 20:31 oxy_gen_86 napisała: > co pomoze wzmoncic organizm? w ciagu dnia odczuwam sennosc, rano ciezko wyjsc > mi z lozka:/ to i to ma podobne objawy niedoboru. Proponuje zażywać magnez i zelazo Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Magnez czy zelazo? 06.08.08, 01:18 proponuje badanie krwi. magnezu nie zazywa sie razem z zelazem. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: Magnez czy zelazo? 06.08.08, 10:14 Najpierw badania : elektrolity ,cukier morfologia z rozmazem i pomiar cisnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tyrtum Re: Magnez czy zelazo? 06.08.08, 20:23 A kto Ci takich pierdołów naopowiadał? Nie ja pierwszy brałem magnez z żelazem i dodatkowo cynk,miedź i kobalt. Działa razem idealnie. Poczytaj o Tp-1 i Tp-2 w Guglach. Do kupienia w sklepach Herbapolu. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Magnez czy zelazo? 06.08.08, 22:30 za duzo zelaza moze powodowac niedobor magnezu. lekarz mi tak powiedzial. lepiej brac jedno rano drugie wieczorem. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś