jusstyna7 29.09.08, 11:19 Witam Najprawdopodobniej 16 października TVN wyemituje program "Rozmowy w Toku" .Odcinek będzie dotyczył WPN. Pozdrawiam. jusstyna7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super-emilka Re: Program w TVN 29.09.08, 21:27 Dziekuje za te wiadomosc - czekalam na nia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jusstyna7 Re: Program w TVN 04.10.08, 08:44 Witam. Sprostowanie.Program będzie wyemitowany 6 pażdziernika...mam nadzieje ze juz nic sie nie zmieni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
milena866 Re: Program w TVN 05.10.08, 21:49 a wiadomo może czy będzie powtórka tego odcinka programu? Bo nie będę mogla wtedy być w domu :( Odpowiedz Link Zgłoś
delfinem Re: Program w TVN 06.10.08, 21:01 kurcze, no to chyba przegapiłam :( faktycznie dziś była emisja? ktoś oglądał? a jeżeli tak, to kiedy może być powtórka? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.dziob Re: Program w TVN 08.10.08, 11:50 Witam nie polecam programu rodzicom dzieci z wpn , z uwagi na rodzaj gości tu umieszczonych , jego tytuł i całą formę . Jest on nastawiony na sensację a nie jakąkolwiek rzetelną wiedzę na temat zespołu WPN .Choroba naszych dzieci jest podciągnięta pod obojnactwo i tranwescytyzm a to nie jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
jusstyna7 Re: Program w TVN 08.10.08, 13:37 Witam Zdecydowanie odradzam oglądanie.Nie ma po co.program zrobiony fatalnie , zupełnie nie na temat...Na poczatek tytuł "wszystko o obojnakach" - tragedia.goscie programu - 3 osoby jak najbardziej zwiazane z wpn , ale potem transseksualista i Miriam.zupełny brak powiazania z wpn...zachecalam do obejrzenia tego programu , bo doatałam informacje ze bedzie to program o wpn, niestety...szkoda czasu. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! jusstyna7 Odpowiedz Link Zgłoś
dona72 Re: Program w TVN 08.10.08, 15:37 Witam, Również oglądałam. Oczywiście, że tylko sensacja, bez dobrego wyjaśnienia i bez konkretnych rad. Ale zawsze dobrze wiedzieć, że będzie program na temat wpn. Może kiedyś będzie profesjonalnie przygotowany. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś