16.10.08, 14:30

Dziewczyny, czytam jak Wy sie męczycie, kupcie SOBIE TABEX- jest na recepte i
każdy lekarz Wam to bez problemu zapisze, a kosztuje tylko 20-30 zł zależy
jaka apteka i marża!!
Działa my obije z mężem rzuciliśmy 15 września 2008- ja paliłam 4 lata a mąż
jakieś 10. Kuracja trwa 25 dni!
3 pierwsze dni-1tab co 2 godz.
4-12 dzień-1 tab co 2,5 godz
13-16dzień- 1 tab co 3 godz
17-20 dzień- 1 tab co 5 godz
21-25 dzień- 1-2 tabletki dzinnie.
Do pietego dnia kuracjii pali się coraj mniej z paczki i juz od 5 dnia rzuca
sie palenie. Najlepiej palić po tabletce, bo Cytyzyna zawarta w tabexie
stopniowo wypiera nikotynę.
Po tej kuracji nie wolno już zapalic papierosa (pokusa)bo od tego zalezy
trwałość kuracji.
Ja powiem jedno na poczatku barkowało przyzwyczajenie:papieros po jedzeniu, w
toallecie, w łóżku, po seksie , jak się nudziłam , denerwowałam oraz sam
odruch trzymania w ręku papierosa-barkowało tego.
Ale juz to przeszło-ja nie przytyłam bo zaczełam jednoczedsnie uprawiac sport
i konkrolowałam jedzenia, a mój mąż chudzielec miła wilczy apetyt w końcu
-może przytyje!!!
Pozdrawiam i polecam!
Spróbójcie, niczym nie ryzykujecie!
Nam poleciłi to znajomi mojego męża z pracy.:)))
Obserwuj wątek
    • iskierka40 Re: Tabex!! 22.04.09, 00:28
      polecam te tabletki,są rewelacyjne.
    • maciasnn Re: Tabex!! 24.12.09, 20:11
      Tabex tabex tabex. Próbowałem jak nadmienione - 3 razy. Niestety, suplementy przedłużają działanie nałogu. Książka Allana Carr'a pomogła mi wygrać z nałogiem na dobre. Bez suplementów i długofalowych kompensacji nałogu (tycie, alkoholizm itp.). Rzuciłem z dnia na dzień z uśmiechem na twarzy :) Pozdrawiam
      • vanilia_cz Re: Tabex!! 06.01.10, 11:51
        ja własnie rzucam na tabeksie tylko ze ja od razu rzuciłam palenie i zaczelam
        brac tabletki, pomogło:)
        • vanilia_cz Re: Tabex!! 08.01.10, 12:41
          od kiedy zaczełam czytac ksiązke odstawiłam tabex, nie jest mi potrzebny, teraz
          nawet mi sie wydaje ze nie działał:)
          • cahir8 Re: Tabex!! 14.06.10, 11:10
            czy zażywanie tabexu należy ponowić po jakims czasie?
            nie palę od 4 miesięcy, rzucałem z tymi pigułkami, jestem
            niesamowicie zadowolony. Nie obyło się oczywiście bez przykrych
            efektów odstawienia no ale jak pisałem minęły cztery miesiące bez ani
            jednego dymka i... od kilku dni łapię się na myśli, że papierosy
            jednak nie są tak straszne. Do tej pory odrzucał mnie zapach i
            generalnie o nich nie myślałem. zdaje się, że w ulotce jest
            wspomniane, że można powtórzyć kurację po 4-5 miesiącach, tylko nie
            byłem pewien czy chodziło o powtórzenie w razie sukcesu (dla
            utrwalenia efektu) czy porażki. Niestety mój lekarz i farmaceuta nie
            potrafili mi udzielić odpowiedzi na ten temat dlatego też pytam
            tutaj. Może ktoś się spotkał z tym problemem osobiście?

pozdr
            • elaos Re: Tabex!! 07.07.10, 20:21
              "zdaje się, że w ulotce jest
              wspomniane, że można powtórzyć kurację po 4-5 miesiącach, tylko nie
              byłem pewien czy chodziło o powtórzenie w razie sukcesu (dla
              utrwalenia efektu) czy porażki"
              W razie porażki można powtórnie sięgnąć po tabex po 4-5 miesiącach, nie
              wcześniej, ale podobne efekty już nie są tak rewelacyjne jak przy pierwszej
              kuracji. Ja rzuciłam z tabexem już parę lat i wcale mnie nie ciągnie do
              papierosów, a paliłam 30 lat paczkę dziennie i kilkakrotnie próbowałam rzucać,
              dopiero z tabexem udało mi się bezproblemowo. Niektóre apteki sprzedają go bez
              recepty.
              • malam74 Re: Tabex!! 16.07.10, 10:02
                Potwierdzam: tylko pierwszy raz z tabexem jest skuteczny i potwierdzam również,
                że po kilku miesiącach zaczyna przychodzić myśl, że palenie jest fajne... Nie
                dajcie się zwieźć, bo następnym razem tabex już nie pomoże :(
                • s.sad Re: Tabex!! 29.07.10, 13:53
                  To nie prawda, że za kolejnym razem rzucanie z Tabex'em nie pomoże bo ja jestem
                  po 2 rzucaniu i pomogło...pierwszy raz to po 5 miesiącach wróciłam do palenia...
                  a po drugim jestem już rok jak nie palę i daję radę:) mam nadzieję, że już na
                  zawsze... Moim zdaniem kolejny raz się łatwiej rzuca niż pierwszym...
                  pozdrawiam wszystkich niepalących i trzymam kciuki za rzucających:)
    • ferdek66 Re: Tabex!! 25.10.10, 14:41
      ja brałem tabex i paliłem przestałem brać i palę nadal na mnie tabex nie działa . potrzebuję czegoś o wiele bardziej mocnego
      • migotka1968 Re: Tabex!! 27.10.10, 12:19
        Na mnie też nie działał ,przestałam palić bo chciałam,ale ten tabex to pieniądze wyrzucone w błoto (a dałam za 1 paczkę50 zł)
      • elfkabezhaltera Eee tam ... 27.10.10, 13:59
        ferdek66 napisał:

> ja brałem tabex i paliłem przestałem brać i palę nadal na mnie tabex nie działa
        > . potrzebuję czegoś o wiele bardziej mocnego
        Ja nie brałem a rzuciłem. Nie wydaje mi się, abyś potrzebował "czegoś o wiele bardziej mocnego". Po prostu moim zdaniem musisz bardziej chcieć rzucić.
    • linia.frontu Re: Tabex!! 28.10.10, 15:21
      biorę, chciałam dostać 2 opakowania, ale lekarz powiedziała, że jakby co, to żeby przyjść, trochę tego zmarnowałam i teraz mam mniej (a ubezpieczenia nie mam i do lekarza na razie nie pójdę) więc stosuję na swoich zasadach.
      brałam 2 dni po 2h i nie tylko nie chciało mi się palić w ogóle, ale nawet mniej. dziś 3 dnia się wkurzyłam, że tabex nie działa i że będę musiała się ograniczać, być nieszczęśliwa etc i stwierdziłam, że chrzanię, na nic nie można liczyć i nie kupiłam fajek. mam płatki cheerios, słonecznik, gumy. najlepiej mi robi kawa, jak ją sobie sączę. tabex biorę dalej po 2h. okresowo mnie ssie. w porach, w których zazwyczaj szłam na fajka. na razie tylko sprawdzam jak to jest wytrzymać bez fajka 1 dzień, jakie to uczucie, bo jak pomyślę 'RZUCAM' to za 5min będę stać z fajkiem w dłoni. sprawdzę jak to jest 1 dzień nie palić. a potem sprawdzę jak to jest 2 dni nie palić, jeśli niepalenie 1 dzień jest do wytrzymania.
      już bym poszła po fajki tylko kumpel mi wlazł na ambicję, że nie wytrzymam, więc wytrzymam!
      • elfkabezhaltera jak pomyślę 'RZUCAM' 28.10.10, 18:37
        linia.frontu napisała:

> , w których zazwyczaj szłam na fajka. na razie tylko sprawdzam jak to jest wytr
        > zymać bez fajka 1 dzień, jakie to uczucie, bo jak pomyślę 'RZUCAM' to za 5min b
        > ędę stać z fajkiem w dłoni. sprawdzę jak to jest 1 dzień nie palić.
        Ułatw sobie zadanie - pomyśl sobie rano - "dzisiaj nie palę". I tak dzień po dniu zbiorą się lata.

> a potem spr
        > awdzę jak to jest 2 dni nie palić, jeśli niepalenie 1 dzień jest do wytrzymania
        Jest :)
        • linia.frontu Re: jak pomyślę 'RZUCAM' 29.10.10, 12:06
          elfkabezhaltera napisała:

> Ułatw sobie zadanie - pomyśl sobie rano - "dzisiaj nie palę". I tak dzień po dn
          > iu zbiorą się lata.

Tak czynię. Wczoraj był dzień bez papierosa. Dziś też jest dzień bez papierosa. W końcu to nie koliduje, że dzień po dniu. Jam mam ochotę na dzień bez papierosa to, sobie mogę zrobić. Tylko dziś już trochę gorzej. Tak się śmiałam z tych 'objawów', a że mi picie sypanej kawy b.pomaga na głoda, to spać nie mogłam, nawet jak wzięłam suplement obniżający ciśnienie. Wczoraj dużo agresji we mnie zakwitło, dziś mi się płaaaakać chce :) Choć to na pewno też przez suplementy, które biorę równolegle.

> > a potem spr
          > > awdzę jak to jest 2 dni nie palić, jeśli niepalenie 1 dzień jest do wytrz
          > ymania
          > Jest :)

Jest! Poświadczam :D To teraz też wytrzymam 1 dzień :D
    • bambboo Re: Tabex!! 30.11.12, 15:50
      Czas raz na zawsze pozbyć się nałogu. Ja nie palę już od trzech dni. Znalazłem znakomitą stronkę z programem jak skutecznie rzucić palenie i po przeczytaniu wiem ze już nigdy w życiu nie zapalę. Link poniżej. Polecam :)

cotyrobisz.pl
      • ewencja83 Re: Tabex!! 09.02.13, 22:40
        ty to na każdym forum,w różnych terminach nie palisz już trzy dni...... weź zacznij już lepiej palić i nie spamuj!
    • bambboo Re: Tabex!! 04.04.13, 23:17
      Witam, Ja palilem od 10 lat i próbowałem rzucić wiele razy lecz bezskutecznie.
      Ale ostatnio udało mi sié pozbyć nałogu dzięki znakomitemu programowi.
      Ten program to nowa bardzo skuteczna metoda warunkowania skojarzonego,
      Serdecznie polecam i podaje link do strony z programem poniżej.
      Powodzenia

www.cotyrobisz.pl

Pozdrawiam
      Mario
    • natalia5007 Re: Tabex!! 09.07.15, 13:23
      Witajcie!!! Jeśli ktoś z Was podjął decyzje o rzuceniu palenia zapraszam do podania mi swojego emaila. 24.07 startuje bardzo ciekawe badanie dotyczące właśnie rzucenia palenia. 24.07 uzyskacie link z większą ilością informacji i jeżeli wyrazicie zgodę będzie już tego dnia mogli wziąć udział w 1 etapie badania (badanie jest 3 etapowe). Do tego czasu będziemy przesyłać Wam przypomnienia o badaniu. Nie czekaj!!! Może to właśnie to badanie pomoże Ci rzucić palenie. Piszcie pod postem swoje adresy bądź wysyłajcie je na adres: rzucpaleniebadanie@onet.pl
      (* adresy email służą jedynie w celu wysyłania linków, przypomnień i obliczania statystycznego wyników- pozostajesz wciąż anonimowy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka