sylweczka80 11.05.10, 15:43 witam czy te tabletki naprawde pomagaja w rzucaniu palenia ,czy sa bezpieczne? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biedronka Re: TABEX IP: *.ludowa.netcominternet.pl 11.05.10, 16:07 Witam ,ja nie pale od ostatniego dnia lutego tegoż roku.Ciesze sie niezmiernie że narazie sie trzymam.Kupiłyśmy z koleżanką i we dwie było razniej żucić ,ciągłe pytania-jak tam paliłaś ?jak ciągnie cie., itp.tabletki tabex -w opakowaniu jest 5 listków .Na początku bierze się co 4 godziny ,w czwartym dniu chyba nie powinno się już zapalić.Jak dla mnie starczyło 1.5 listka ,nie czułam głodu nikotynowego,więc nie brałam więcej,a póżniej szkoda było tych dni ,ile już wytrzymałam,jestem z siebie dumna ,nie śmierdze,czuje smak potraw i jeszcze dużo innych zalet,życze samych sukcesów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczka80 do biedronki 11.05.10, 16:16 Wielki dzieki za odpowiedz:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drożdżówka Re: do biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 18:29 ja tez rzuciłem przy pomocy tabexu, Spoko. Dużo lepsze efekty niż nicorety i inne razem wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: do biedronki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 09:34 Trzeba mieć też niestety chęć rzucenia i silną wolę , ja spróbowałem Tabexu i głodu nikotynowego faktycznie nie było ale zacząłem znowu palić, słaby ze mnie herbatnik. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: do biedronki 12.05.10, 10:19 Ja paliłem do 3 paczek Klubowych dziennie od 18 do 28 roku życia. Nie wiem jak jest teraz, ale wtedy w 1973 r. Tabex był na receptę. Lekarz niezbyt chętnie wypisał mi receptę mówiąc, że nic nie pomaga. Od tej pory nie tknąłem papierosa. O ile sam dym mogę jakoś znieść, to nie znoszę smrodu ubrań przesiąkniętych nikotyną. Bardzo współczuję ludziom, którzy próbują ale nie mogą pozbyć się nałogu a tych, którzy nie chcą porzucić palenia uważam za ludzi niepełnowartościowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: do biedronki IP: *.ludowa.netcominternet.pl 14.05.10, 14:13 Tabexy są nadal na recepte...lekarz bez problemu ci wypisze..pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: do biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 16:01 Nie są na receptę , idziesz do apteki i kupujesz bez problemu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: do biedronki IP: *.net.stream.pl 14.05.10, 16:03 Zależy w której aptece :) Ja rzuciłem 5 marca i na razie się trzymam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: do biedronki IP: *.ludowa.netcominternet.pl 14.05.10, 17:33 No to miałam pecha ,nie chcieli mi sprzedać.. Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczka80 Re: do biedronki 14.05.10, 17:41 dzieki za Wasze odpowiedzi,mam nadzieje ze mi sie tez uda,bo wczesniej probowalam rzucac z plastrami,gumami i nic, napiszcie jak z tym tabexem czy niema jakis skutkow ubocznych,czy jest calkowicie bezpieczny i kazdy moze go uzywac? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylweczka80 Re: do biedronki 14.05.10, 17:42 aha zapomnialam ile kosztuje Tabex? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: do biedronki IP: *.ludowa.netcominternet.pl 14.05.10, 19:11 kurczaki,nie pamietam za bardzo ale okoł 35 zł,a co do skutków ubocznych, to co ja wiem to nic tam nie ma (słyszałam że są problemy na początku z wypróżnianiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beldin Re: do biedronki IP: *.chello.pl 17.05.10, 20:33 ja rzucałem razem ze swoja Pania, nie palimy od 45 dni, jak dla mnie to te tabletki sa rewelacyjne, w czwartym dniu kuracji nie chcialo mi sie palic,i pomimo wielu kaw, sporej ilosci piwa i winka nie chce sie do tej pory, palilem poltorej paczki dziennie, zycze udanej walki z nalogiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chainsmoker Re: TABEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 23:47 Jeszcze jeden sposób na rzucenie nałogu: rapidshare.com/files/204366601/Jak_rozstawac_sie_z_papierosami.pdf rapidshare.com/files/315617336/Latwy_sposob_na_rzucenie_palenia.pdf Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś