mnisiula 16.11.08, 17:46 Nasen,to kolejny lek,który powinien mi pomóc spać.Czy ktoś ma doświadczenie z tym lekiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadwiga_r Re: Nasen 17.11.08, 19:24 Przed przyjęciem tego leku, sprawdź najpierw leki które przyjmujesz, czy nie mają w działaniach ubocznych wywoływania zaburzeń snu. U mnie leki na żołądek Metoclopramid,Omeprazol,na zmniejszenie cholesterolu Atorvox, na serce Bataloc Zok powodowały ,że często wybudzałam się, a o godzinie czwartej nad ranem koniec spania. Może jest więcej leków podobnie działających, ale ich nie znam. Może wieczorem przyjmujesz leki, które rozszerzają naczynia mózgowe np.Nootropil i stąd cierpisz na bezsenność. Odpowiedz Link Zgłoś
danuta-r-pl Re: Nasen 18.11.08, 14:09 Ja stosuje Nasen czesto i jest w porzadku, lekarze nie widza powodu, zebym nie spala, byla zmeczona i td, wiec przepisuja mi Nasen. Poki co sie nie uzaleznilam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaziukowaa Re: Nasen 18.11.08, 17:20 sporadycznie uzywany jest ok ale przez dłuższy czas stosowany systematycznie uzaleznia dlatego psychiatrzy nie chca go przepisywać, tylko lekarze pierwszego kontaktu i ztego co wiem jest bardzo chętnie przepisywany działa faktycznie, ale potem bez niego cieżko .... Odpowiedz Link Zgłoś
mnisiula Re: Nasen 19.11.08, 14:54 Właśnie,że nie biorę leków i nie mam powodów,żeby nie spać a tak się dzieje.Nasen usypia mnie szybko,ale tak od 3-4 świat znów jest mój! Odpowiedz Link Zgłoś