anula_a 20.11.08, 13:04 czy ktoś stosowal preparat ProDen PlaqueOff firmy vitalas, ciekawa jestem jaka jest prawdziwa skutecznośc tego preparatu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mel.la Re: przyzębie choroby 20.11.08, 14:20 Wlasnie przeczytalam info o tych tabletkach.Mam uwierzyc w to,ze polykane przeze mnie tabletki usuna kamien nazebny?W jaki sposob?Rozpuszcza go?Jakim cudem?:)Pewnie taki sam kit jak te wszystkie maszynerie do odchudzania w Mango:) "PRODEN PLAQUEOFF Tabletki usuwające kamień nazębny Zapobiega powstawaniu kamienia nazębnego i osadu, usuwa już istniejący." Zrodlo: www.ai24.pl/apteka/Pasty_wybielajace/PRODEN_plaqueoff_60_tabletek/c722/p23426/ Odpowiedz Link Zgłoś
anula_a Re: przyzębie choroby 21.11.08, 16:11 Wlasnie przeczytalam info o tych tabletkach.Mam uwierzyc w to,ze polykane przez > e mnie tabletki usuna kamien nazebny?W jaki sposob?Rozpuszcza go?Jakim cudem?:) > Pewnie taki sam kit jak te wszystkie maszynerie do odchudzania w Mango:) > "PRODEN PLAQUEOFF Tabletki usuwające kamień nazębny Zapobiega powstawaniu kamie > nia nazębnego i osadu, usuwa już istniejący." nie intersują mnie tego typu uwagi, a tylko poważne informacje, pytanie jest skierowane do osób, które przyjmowały ten preparat i jakie są efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
mel.la Re: przyzębie choroby 21.11.08, 21:17 Watpie,zeby znalazl sie ktos naiwny oprocz Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś