Dodaj do ulubionych

przyzębie choroby

20.11.08, 13:04
czy ktoś stosowal preparat ProDen PlaqueOff firmy vitalas, ciekawa jestem jaka jest prawdziwa skutecznośc tego preparatu?
Obserwuj wątek
    • mel.la Re: przyzębie choroby 20.11.08, 14:20
      Wlasnie przeczytalam info o tych tabletkach.Mam uwierzyc w to,ze polykane przeze mnie tabletki usuna kamien nazebny?W jaki sposob?Rozpuszcza go?Jakim cudem?:)Pewnie taki sam kit jak te wszystkie maszynerie do odchudzania w Mango:)
      "PRODEN PLAQUEOFF Tabletki usuwające kamień nazębny Zapobiega powstawaniu kamienia nazębnego i osadu, usuwa już istniejący."
      Zrodlo: www.ai24.pl/apteka/Pasty_wybielajace/PRODEN_plaqueoff_60_tabletek/c722/p23426/
      • anula_a Re: przyzębie choroby 21.11.08, 16:11
        Wlasnie przeczytalam info o tych tabletkach.Mam uwierzyc w to,ze polykane przez
        > e mnie tabletki usuna kamien nazebny?W jaki sposob?Rozpuszcza go?Jakim cudem?:)
        > Pewnie taki sam kit jak te wszystkie maszynerie do odchudzania w Mango:)
        > "PRODEN PLAQUEOFF Tabletki usuwające kamień nazębny Zapobiega powstawaniu kamie
        > nia nazębnego i osadu, usuwa już istniejący."

nie intersują mnie tego typu uwagi, a tylko poważne informacje, pytanie jest skierowane do osób, które przyjmowały ten preparat i jakie są efekty?
        • mel.la Re: przyzębie choroby 21.11.08, 21:17
          Watpie,zeby znalazl sie ktos naiwny oprocz Ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka