123madzia
03.12.08, 22:48
Droga Tamaro,zastanawiam sie z kad w Twoim liscie tyle zlosci? Dlaczego uwarzasz , ze decydujac sie na zabieg robie blad? ze powinnam brac leki ktore nie przynosza zednych efektow.A na koniec dajesz jasno do zrozumienia,ze moj lekarz to patalach.Jezdzilam dwa lata od neurologa do neurologa,do ortopedy,psychiatry,neurochirurga. Po dwoch latach brania lekow od niewiadomoczego trafilam na doktora,ktory postawil mi diagnoze i wiem ze jest DOBRY w tym co robi.Zna sie na dystoniach , ich objawach i jak on to nazywa ,,rzutach choroby,, . Nie bede czekala az mi sie znowu pogorszy-za rok,dwa lata-nie wiem.Mam szanse na zabieg-bo sie kfalifikuje-i nie bede placic za stymulator(a wogole kto ci powiedzial ze za to sie placi-bzdura)bo jest refundowany.Nie bede tez czekac LATAMI jak napisalas,bo takie rzeczy zalatwia sie szybko. Teraz zastanawiam sie tylko,co Toba kieruje,ze coraz bardziej na mnie naciskasz.Wogole sie nie znamy a jedziesz na mnie jak na lysej kobyle.To nie jest mile.Pozdrawiam-Magda