Gość: Mariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 19:38 Pobudka! Jeśli forum to ma podzielić niedawne perypetie w dziale auto-moto to może warto temu zapobiec? Liczę na inteligencję i wierzę, że wie pan czyje posty trzeba ZABLOKOWAĆ. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: Do admina 17.11.03, 19:58 Na forum o forum już wczoraj o tym pisałam; wysłam tez e-mail do adminów. Zbierzmy siły i piszmy wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: Do admina 17.11.03, 22:14 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Pobudka! Jeśli forum to ma podzielić niedawne perypetie w dziale auto-moto > to może warto temu zapobiec? A co sie tam wudarzyło, bom nieświadoma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Do admina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 17:04 Pojawiło się kilka (a może tylko jedna) osób, które swoim bełkotem praktycznie uniemożliwiły dyskusję. Skończyło się interwencją admina (po długich namowach) oraz powstaniem alternatywnego forum. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: Do admina 18.11.03, 17:55 Dzieki za wyjaśnienie. Szkoda, że admina trzeba było namawiać na interwencję, ale to, niestety, symptomatyczne:-( Pozdrawiam Mary_ann Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Do Mariusza 18.11.03, 18:03 Gdzie jest to nowe forum. Jeśli nie chcesz nagłaśniać, to napisz na priva. Będę jego "odganiaczem":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Do Mariusza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 18:36 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14718 Założyli je Ci, który nie wytrzymali "bełkotu". Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Do Mariusza 18.11.03, 19:51 Dziękuję:) myślałam, że powstało konkurencyjne Forum Zdrowie. Rodzinę poinformuję o Autoforum. Mam nadzieję, że chwilowo (?) mamy tutaj spokój. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś