kardiowerter 17.03.09, 17:31 Przeczytałem dzisiaj w internecie o tej metodzie. Same plusy. Czy macie jakieś doświadczenie w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sp9tcu Re: Metoda samoleczenia BSM 17.03.09, 20:05 Człowieku to jest czysty szarratanizm i czysty zapobogon Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: Metoda samoleczenia BSM 18.03.09, 09:41 Sp9tcu "czysty zapobogon " Ze co prosze?? Swojego czasu probowalam roznych metod samouzdrawiania,mam nawet gdzies ksiazki - Samoleczenie metoda BSN z Sofia Loren na okladce,Samouzdrawianie metoda Silvy.Mysle,ze w samouzdrawianiu za pomoca przykladania rak czy wizualizacji cos jest.Mnie najbardziej przekonuje Reiki,pracuje z ta energia od niedawna wiec nie mam duzego doswiadczenia.Jak na razie potrafie zlikwidowac nagle bole np.zoladka,karku oraz usunac stres u siebie lub domownikow.Gorzej jest z przewleklymi dolegliwosciami,niesadze zebym mogla sama je wyleczyc choc nie przecze ze doswiadczony Mistrz by tego nie dokonal :)Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 Re: Metoda samoleczenia BSM 18.03.09, 10:33 Uda ci sie wyleczyc nawet stany przewlekle, Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 Re: Metoda samoleczenia BSM 18.03.09, 10:28 Jaka masz chorobe? Najpierw trzeba miec chorobe aby ja moc potem leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: Metoda samoleczenia BSM 18.03.09, 10:42 Yapo2 Jesli chodzi o mnie to mam od ok.2 lat lat bole barkow i od 3 lat problem ze stopa (prawdopodobnie skleszczony nerw miedzy dwoma palcami) bylam u 2 neurologow,podologa a teraz mam skierowanie do ortopedy.Dzieki za wsparcie,serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 Re: Metoda samoleczenia BSM 19.03.09, 07:35 murya, stress, jedzenie, ruch, powietrze, moczenie stopy w wodzie z sola- zacznij od tego. Barki to brak wlasciwych ruchow- fizykoterapeuta. Nie daj sie kroic. Do tego dodaj BSM. powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiowerter Re: Metoda samoleczenia BSM 18.03.09, 20:11 Do Yapo2- Jesli możesz napisz więcej. mam serce do przeszczepu ale wstrzymano bo nasilił się ciągły , ostry ból scięgien - bez srodków p. bólowych nie egzystuję. Zołądek strajkuje itd. Moj e-mail kardiowerter$gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yapo2 Re: Metoda samoleczenia BSM 19.03.09, 07:41 to samo co muryji plus powietrze i ruch. Zmien tryb zycia, przestan zrec prochy i nie pisz ze musisz. To sa bzdury ktore sobie wmowiles. znajomemu zrobili przeszczep rok temu, mial dziure w zoladku po 40 tabletkach dziennie i rok pozniej musieli mu zmienic baterie Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: Metoda samoleczenia BSM 19.03.09, 10:05 I to jest to...z tego co pamietam przy stosowaniu samouleczania metoda BSM nie wolno brac lekow bo mozna sobie zaszkodzic.A Reiki mozna stosowac obok leczenia farmaceutycznego i zaden dobry Mistrz Reiki nie powie - rzuc prochy.Dopiero jesli zabiegi Reiki przynosza pozadany efekt pacjent sam moze zadecydowac czy chce zrezygnowac z lekow a znam przypadi,ze ludzie odstawiaja leki.Przykladem jest nawet moja Mistrzyni,ktora miala powazna chorobe oraz moja kolezanka (tez Mistrzyni Reiki). Yapo ruch,swieze powietrze,spacer sa dobre na wszystko ale tym nie wyleczysz zadnej choroby...no oprocz stresu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiowerter Re: Metoda samoleczenia BSM 19.03.09, 20:50 Może jakieś konkretne przypadki wyleczenia tą metodą? Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: Metoda samoleczenia BSM 19.03.09, 23:53 Kardiowerter napisalam wiadomosc na Twoj adres e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiowerter Re: Metoda samoleczenia BSM 24.03.09, 15:59 Dzięki za meila. Poczytałem, niewiele zrozumiałem. Prosiłbym znajacych się na tym o wypowiedz lub kontak meilowy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: Metoda samoleczenia BSM 26.03.09, 13:33 Wątki z "Medycyny naturalnej" o BSM (sama też w jednym się wypowiadałam). Dorzucę jeszcze potwierdzone wczoraj specjalistycznym badaniem przeprowadzonym przez zdziwionego ;-) lekarza prawie zupełne wyleczenie dziecka z niedosłuchu (została jeszcze odrobinka) - zupełnie bez leków! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15954&w=47525724 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15954&w=88229929 Odpowiedz Link Zgłoś