Gość: doli IP: *.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 03.12.03, 21:38 Co mam zrobić, co miesiąc przed okresem ok 10 dni-bolą mnie piersi. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Może jakaś rada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Venus Re: bolące piersi IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 04.12.03, 02:26 jest to na podlozu hormonalnym i raczej normalne. Ja biore na to paracetamol jak juz mnie bardzo boli. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: bolące piersi IP: *.client.comcast.net 21.12.03, 10:16 Staraj w tym okresie nie jadac wogole potraw slonych oraz ograniczaj picie.To ci troche zlagodzi bol,mam ten sam problem i staram sie tego przestrzegac przed miesiaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymonka Re: bolące piersi IP: 195.116.95.* 22.12.03, 08:28 A badał Ci lekarz piersi - czy nic się z nimi nie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: bolące piersi IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.12.03, 09:19 Kiedy byłam z takim problemem u lekarza, powiedział mi, żebym łykała sylimarol - ten słabszy, 3 x 1. Zrobiłam wielkie oczy - bo to przecież na wątrobę, ale lekarz powiedział, że prawidłowa praca wątroby ma wpływ na wydzielanie hormonów. I fakt - pomogło. Tylko nie spodziewaj sie natychmiastowych efektów, sylimarol pomaga tak po 1-2 tygodniach przyjmowania. Odpowiedz Link Zgłoś