Dodaj do ulubionych

tabletki poprawiajace samopoczucie

IP: *.net.autocom.pl 10.12.03, 01:21
Witam.
Szylszalem, ze takie leki pomagaja zwalczac nerwice, prawda?
Czy sa one ogolnodostepne?
Czego powinienem szukac?
Dziekuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: tabletki poprawiajace samopoczucie IP: *.usask.ca 10.12.03, 19:44
      Tabletki poprawiajace samopoczucie znajdziesz u najblizszego drug dealera.

Czy aby na pewno masz nerwice? Nerwica jest choroba czesto dawana w gabinetach
      lekarzy domowych, ale czesto nie jest to prawidlowa diagnoza.
      Jezeli naprawde jest to nerwica to wg mnie najlepszym leczeniem jest kognitywna
      psychoterapia. Sa jej rozne szkoly ale dobry terapueta jest w stanie wyciagnac
      cie z nerwicy permanetnie i raz na zawsze w ciagu okolo 10 wizyt. Globalnie to
      wyjdzie chyba taniej niz tabletki przez cale zycie.
      • Gość: Bugi Re: do Artura IP: *.pl / 212.160.76.* 11.12.03, 19:09
        Leczyłem sie 3 lata u psychoterapeuty i nie zostałem całkowicie wyleczony.
        Kilka wizyt moim zdaniem nie przynosi najmniejszego efektu.
        • Gość: Artur Re: do Artura IP: *.sdh.sk.ca 11.12.03, 19:16
          Dzieki z feedback. Terapia kognitywna jest nie dla kazdego. Jedne rzeczy leczy
          sie nia latwiej niz inne. Jest dosc skuteczna albo nawet bardzo skuteczna na
          symptomy niepokoju lub depresji. W innych dziedzinach jest mniej skuteczna.
          Oczywiscie nalezaloby sie zastanowic jakie miales wskazania, czy byla to na
          pewno kognitywna terapia (inne formy trwaja o wiele dluzej- czasem cale lata).
          Wreszcie moze cos nie tak z terapeuta.
          • Gość: Bugi Re: do Artura IP: *.pl / 212.160.76.* 11.12.03, 19:41
            Do psychterapeuty skierowano mnie z powodu nerwicy serca,ataków paniki,niechęci
            do samodzielnego zycia,zaburzen seksualnych.W trakcie terapii dowiadywałem sie
            sukcesywnie jakim potworem emocjonalnym jest moja matka.Terapeuta podkreslał
            konieczność zdystansowanie sie od domu rodzinnego.Nie czuje sie zdrowy-seks
            jest dla mnie zródłem stresu,mam go niemal tylko z prostytutkami,zawaliłem
            studia,nie wykorzystuje swojego potencjału,pozostałem hipochondrykiem.A na
            dodatek musze to wszystko maskowac...
            • Gość: Artur Re: do Artura IP: *.usask.ca 11.12.03, 20:21
              To nie byla terapia kognitywna. (kropka)
              • Gość: Artur Re: do Artura IP: *.usask.ca 11.12.03, 20:24
                Dopiero co dzisiaj o tym pisalem w watku ponizej. Ty mozesz miec ADD (attention
                deficit disorder).
                Poczytaj o tym na Internecie czy w bibliotece i zobacz czy ci inne symptomy ci
                tez nie pasuja.
                • Gość: Artur Re: do Artura IP: *.usask.ca 11.12.03, 20:30
                  Znaczy pisalem o tym w watku "wieczne przemeczenie + brak koncentracji ".
                  Jezeli masz ADD to twoja matka nie byla potworem tylko raczej miala trudne
                  dziecko. ADD jest stanem genetycznym.
                  Tak w ogole to daj kiedys znac co z toba.
                  • Gość: Bugi Re: do Artura IP: *.pl / 212.160.76.* 11.12.03, 20:40
                    Chcialbym aby bylo inaczej ale moja matka jest bez watpienia emocjonalnym
                    potworem.Nie sadze żeby moj terapeuta sie mylił,jest bardzo kompetentną i
                    doswiadczoną osobą.
                    • Gość: Artur Re: do Artura IP: *.usask.ca 11.12.03, 22:27
                      Niemniej sprawdz czy nie masz tego ADD (porownaj objawy u doroslych-nie u
                      dzieci). Poszukaj na necie objawow i sie porownaj. Dla mnie to troche za duzo
                      pisania by na watku wsadzic wszystkie objawy.
    • Gość: justy Re: tabletki poprawiajace samopoczucie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 02:09
      np. deprim- poprawia nastrój, ale nie jest to lek na nerwicę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka