Dodaj do ulubionych

Do pacjentów przechodzących chemioterapię...

IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 12.12.03, 18:38
Jestem w posiadaniu leków łagodzących skutki chemioterapii. Są to czopki
Zofran (6 szt.) z datą ważnosci do 11. 2004 oraz Navoban ( 3 kapsułki ) z
datą ważności 06.2004...
Potrzebujacych ( najlepiej po konsultacji z lekarzem prowadzącym ) proszę o
kontakt na e-maila: chudyjojo@interia.pl lub ewentualnie tutaj (lepiej jednak
na maila)...
Leki zostały po pomyślnej kuracji mojego syna i odstąpię BEZPŁATNIE...
A wszystkim chorym życzę dużo zdrowia, wiary i siły w walce z chorobą. A
także Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i wiele, wiele łask Bożych...
Obserwuj wątek
    • Gość: rura Podtrzymanie wątku... IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 13.12.03, 19:09
      Przepraszm, ale z oczywistych względów będę się ztarał przez kilka dni utrzymać
      ten wątek na wierzchu...
      Jeszcze raz przepraszam...
      • Gość: rura Re: Podtrzymanie wątku... IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 15.12.03, 15:29
        Przepraszm, ale z oczywistych względów będę się ztarał przez kilka dni utrzymać
        ten wątek na wierzchu...
        Jeszcze raz przepraszam...
        • Gość: feline Re: Podtrzymanie wątku... IP: *.dial.proxad.net 15.12.03, 15:33
          A nie prosciej, szybciej i bez koniecznosci ustawicznego przepraszania byloby
          zdeponowac te specyfiki na onkologii, gdzie zapewne szybko i bez problemu
          zostana zuzytkowane?
          • Gość: eliza Re: Podtrzymanie wątku... IP: *.nc.rr.com 16.12.03, 01:13
            pewnie i szybciej i prosciej, ale nie zaszkodzilo w koncu zapytac na forum.
            Bronie tutaj zalozycielki watku bo nie lubie takich tonow w wypowiedziach tym
            bardziej ze ktos z gory przeprasza. Uprzejmosc i zyczliwosc sie klania. pozdr.
            • ananke42 Re: Podtrzymanie wątku...zyczenia 16.12.03, 07:38
              Tobie i Twojemu synowi zyczę duzo siły, radosci, zdrowia i wspanialaych
              ludzi....
            • Gość: feline Re: Podtrzymanie wątku... IP: *.dial.proxad.net 16.12.03, 08:26
              Uprzejmosc i zyczliwosc polegaja rowniez na udzieleniu dobrej rady. Zyczliwie
              pozdrawiam.
              • Gość: rura Dziękuję Wam wszystkim... IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 16.12.03, 17:43
                ...za życzenia przedewszystkim (bardzo miłe), dobre rady i poparcie....
                Chcę powiedzieć, czemu się tu ogłosiłem...
                Otóż to są drogie leki. Za ten lek w kapsułkach zapłaciłem 300 zł za 5
                (słownie: pięć)kapsułek. Zależy mi na tym, aby ktoś cierpiący dostał je za
                darmo. Zostawiając je w szpitalu na oddziale nie mam takiej pewności, a
                wierzciemi, wiem co mówię...
                ananke42...dzięki za życzenia. Trafiamy na różnych ludzi, wspanialych też...
                Nie chciałbym zapeszać,ale....chyba wychodzimy na prostą...
                Pozdrawiam...
                • Gość: Artur Re: Dziękuję Wam wszystkim... IP: *.sasknet.sk.ca 16.12.03, 17:50
                  Dobry lek. Ale gdyby rzeczywiscie nikt sie nie zglosil to oddanie go Onkologii
                  jak sugeruje Feline tez byloby OK (widac jednak, ze ta sluzba zdrowia w Polsce
                  nie ma dobrej opinii).
                  • Gość: rura Tak zrobię Artur... IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 16.12.03, 19:32
                    ... w styczniu jedziemy na kontrole i tam zostawię te leki...
                    Pozdro...
                    • Gość: Artur Re: Tak zrobię Artur... IP: *.usask.ca 16.12.03, 19:58
                      A skad ci przyszedl do glowy .... ten twoj nick?
                      • Gość: rura Czemu "rura"... IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 16.12.03, 22:08
                        Artur... Jak bylem młodszy, dużo młodszy, na studiach jeszcze, za czasów
                        ciężkiej komuny, miałem sporo kłopotów z SB za "walanie prawdy z grubej rury".
                        Tak nawet oni sami do mnie mówili, co bylo dla mnie olbrzymim
                        komplementem...Stąd ten nick - takie przypomnienie mlodości...
                        Pozdrawiam...
                        • Gość: Artur Re: Czemu "rura"... IP: *.usask.ca 16.12.03, 22:14
                          Tak wlasnie przypuszczalem, ze bedzie w tym glebokie znaczenie.
                          • Gość: rura Re: Czemu "rura"... IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 17.12.03, 12:11
                            "Żartowniś z Artura".

Podpisano: rura....
                            • Gość: Artur Re: Czemu "rura"... IP: *.usask.ca 17.12.03, 16:44
                              Gość portalu: rura napisał(a):

> "Żartowniś z Artura".
                              >
                              > Podpisano: rura....

Mam nadzieje, ze piszesz tego serio??? :):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka