Gość: pomocy IP: *.lnet.pl 17.12.03, 22:05 chyba złapałem je od dziewczyny z która sie ostatnio spotykałem, pomózcie mi jak się tego pozbyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.D. Re: mam wszy łonowe- pomóżcie IP: *.72.69.230.Dial1.Orlando1.Level3.net 17.12.03, 22:26 > Zlej sobie to lono denaturatem, bo gorzaly szkoda, a pozniej umyj mydlem do mycia naczyn. Nie splukuj woda natychmiast, tylko po kilku minutach. > Albo wroc do tej ...'przygody' i niech je wybiera! Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: mam wszy łonowe- pomóżcie 18.12.03, 08:45 Gość portalu: pomocy napisał(a): > chyba złapałem je od dziewczyny z która sie ostatnio spotykałem, pomózcie mi > jak się tego pozbyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! H, he, he, he, trrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjj, trrrrrrrrruuuuuuuuuujjjjjjjjj az wytrujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: mam wszy łonowe- pomóżcie IP: *.zabiniec.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 09:02 Zastanów się też nad dietą optymalną, może pomoże pozbyć się paskudztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: mam wszy łonowe- pomóżcie IP: *.sasknet.sk.ca 18.12.03, 16:08 Gość portalu: zara napisał(a): > Zastanów się też nad dietą optymalną, może pomoże pozbyć się paskudztwa. WOW! :) :? :) Swietny post!!! Doskonaly post!!! Zara, ty pisz czesciej, ty jestes tu potrzebny(a). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: mam wszy łonowe- pomóżcie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.03, 12:42 Wygol sie calkowicie, i po klopocie...Albo spal je żywcem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek Re: mam wszy łonowe- pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:35 Jak wejdziemy do uni przeciez oni tego nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
kressska Re: mam wszy łonowe- pomóżcie 19.12.03, 15:13 a ja Ci nie wierzę ...i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smalec Re: mam wszy łonowe- pomóżcie IP: *.zory.msk.pl 19.12.03, 16:32 Ja bym tak kombinował: wygolić się i zanurzyć małego w kieliszku, wiadrze (w zależności od kalibra) pełnym spirytusu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: mam wszy łonowe- pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 17:20 polej najlepiej benzyna i podpal zapalka,sposob sprawdzony przez mojego chlopa.wesolych swiat hej Odpowiedz Link Zgłoś