Dodaj do ulubionych

skóra głowy - swędzenie

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.12.03, 08:10
Witam! Od dłuszego czasu skóra głowy mi swędzi potwornie. Nie mam łupieżu, i skóra wygląda zdrowa. Spróbowałam różne szampony, m.in. Denorex i Nizoral,
ale bez skutku. Podejrzewam choroba alergiczna. Czy ktoś miał podobny problem? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • rezurekcja Re: skóra głowy - swędzenie 19.12.03, 14:14
      Gość portalu: K napisał(a):

> ale bez skutku. Podejrzewam choroba alergiczna. Czy ktoś miał podobny problem?

A czy Twoja glowe ktos ogladal na okolicznosc wszy?
      Przepraszam, ze ja z takim podejrzeniem wyskakuje, ale kilkanascie lat temu przerobilam taka sytuacje na wlasnym organizmie. Glowa swedziala, wiec wszyscy
      podejrzewali uczulenie na szampon, nikt nie podejrzewal pasozytow. Az sie jedno zwierzatko wypuscilo na spacer po szyi. .. Brrr.
      Sytaucje opanowalismy szybko, zwierzatka mialam tylko ja (od kuzyna, a ten przywiozl z kolonii) , ale od tamtej pory te mozliwosc tez biore pod uwage.
    • Gość: iza Re: skóra głowy - swędzenie IP: 81.10.4.* 19.12.03, 15:28
      mam kolezanke lekarke i ona poleca odwiedzic lekarza dermatologa a nie
      stosowac eksperymenty
    • Gość: Iza Re: skóra głowy - swędzenie IP: 81.10.4.* 19.12.03, 16:18
      Moja koleżanka lekarka radzi zeby udac sie do lekarza o porade
    • Gość: twardy Re: skóra głowy - swędzenie IP: *.nwn.pl 20.12.03, 14:29
      Mialem taki sam problem do tego stopnia,ze na noc wiazalem sobie rece.Na pweno
      bylo to jakies zakazenie szpitalne ,gdyz pojawilo sie to po dlugim leczeniu
      szpitalnym.amayje glowe szamponem SEBODERM I swedzenie ustalo.Szampon kosztuje
      25 zl i jest w kazdej aptece.
    • Gość: K Re: skóra głowy - swędzenie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.12.03, 10:17
      Dziękuję wam za pomoc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka