Dodaj do ulubionych

czerwone oczy rano

30.07.09, 23:59
Mam problem z oczami. Pojawily mi sie znienacka w nim czerwone popekane zylki. Najgorzej jest rano, oko jest czerwone, po pol godzinie lub godzinie sie uspokaja i jest lepiej, zylki blekna ale nie znikaja zupelnie. Wieczorem jest prawie biale a potem rano znowu sie zaczyna. Oko nie boli, widze dobrze. U okulisty BYLAM (bo wiem, ze dostane rade "idz do okulisty;-), nawet u dwoch. Zaden mi nie pomogl, dostalam rozne krople, ale nic nie podzialalo. Jedynie co wiem, to ze nie jest to grozne, oko zostalo obejrzane, zrenice rozszerzone- badanie dna oka, cisnienie zmierzone itd. Ale czerwone zylki wciaz sa i nic nie wskazuje na to, zeby mialy zniknac. Mial ktos podbny problem?
Obserwuj wątek
    • cortyzol Re: czerwone oczy rano 31.07.09, 11:45
      Może idź do irydologa .

www.rankinglekarzy.pl/przegladaj_lekarzy/specjalizacja/irydolog
    • jagoda85 Re: czerwone oczy rano 31.07.09, 21:13
      Pod czym i na czym śpisz? Nie masz przypadkiem alergii? Miałam
      podobny problem jak spałam na wełnianym podkładzie i pod wełnianą
      kołdrą, po zmianie jest ok.
    • derre Re: czerwone oczy rano 04.08.09, 19:19
      a ile masz możliwości finansowe, ale być może pomógłby ci naczyniowiec - lekarz
      od chorób naczyń, chyba że uda ci się dostać skierowanie
      w nocy poszerzając ci się naczynia krwionośne, może to być właśnie spowodowane
      zaburzeniami krążenia
      można by też zbadać nerki - często zmiany w oczach i wokół nich są objawem
      chorób nerek, także nieprawidłowego ciśnienia żylnego ( a mierzone jest tętnicze )
      generalnie to może być problem żylny - słabe ścianki naczyń żylnych, jednak
      dochodzi u ta dynamika dzienno-nocna, którą należałoby diagnozować - to może być
      pierwszy sygnał poważniejszej choroby, zaczynającej niewydolności serca również

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka