Gość: jacek IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 14:19 Szanowni Panowie, czy ktoś może podzielić się uwagami na temat skuteczności i ewentualnych przeciwskazań preparatu VIG RX ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: VIG RX IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 15:30 Czy naprawdę nikt nic na temat tego preparatu nic nie wie ? Panowie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio No wiesz... IP: *.ipt.aol.com 05.01.04, 08:43 > z tym X to raczej jest to wstydliwy temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprite Re: VIG RX IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 08:53 Hmm... Uzywałem przez dwa miesiące ( na więcej nie starczyło kasy :--) ). Z całą pewnością poprawia erekcję i przedłuża czas... ale żeby coś urosło.. nie sądzę... ;-). Efekty znikły po następnych dwóch... :-(( Poza tym wydaje mi się, że to zależy też od wieku. Pewnie w wieku rozwojowym działa lepiej. W moim powiększa już tylko łysinę... :-) pozdrawiam Sprite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: VIG RX IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 21:27 dzięki za podzielenie się uwagami ! Może jeszcze ktoś ma doświadczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: VIG RX IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 18:57 jestem zawiedzony - czy nikt z państwa nie może się podzielić uwagami i opiniami o tym specyfiku. Dzięki dla SPRITE Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: VIG RX 12.01.04, 00:26 Gość portalu: jacek napisał(a): > jestem zawiedzony - czy nikt z państwa nie może się podzielić uwagami i > opiniami o tym specyfiku. Dzięki dla SPRITE Moj specyfik jest lepszy i tanszy. Odpowiedz Link Zgłoś