aagulek 18.10.05, 14:27 Witam, czytalas gdzies na forum ale innym ze dziewczyna nie zaklada rajstopek bo refluksiak, no chyba nie pokarmowy bo co to ma do rajstopek, tak siedze i mysle a moze nie powinnam Magduli zakladac?jak to jest? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 18.10.05, 14:28 Ja zakladam. I cala zeszla zime zakladalam. Na 3 zdrowaski do pieca nie wkladam. teraz przeziebiony - glowe mu myje... Aha.. jak sie urodzil to na wozku nie mial czerwonej kokardki. Przepraszam,a le nie moglam sie opanowac.. zwlaszcza z tymi 3 zdrowaskami... Odpowiedz Link
aagulek Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 18.10.05, 14:52 eh no Magda przesadzilas...prawda jest taka za widze ze ma tego pampka przycisnietego ale to co najwyzej odparzenia moga byc jesli juz, zdziwilam sie jak przeczytalam i mialam spytac ot co...a Ty od razu z zabobonami wyjezdzasz...wrrr Odpowiedz Link
mrozbasia Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 18.10.05, 15:02 Trochę się uśmiałam, ale u nas też lekarz powiedział, że rajstopki odpadają bo pampers bardziej przylega. Ale co ubrać do sukienki? )) Odpowiedz Link
aagulek Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 18.10.05, 15:10 ano to moje pytanie nie takie glupie, myslalam ze ona sobie sama wymyslila, a tu lekarze mowia?fiu fiu..ja nawet nie wpadlam by spytac wczesniej Odpowiedz Link
aagulek Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 18.10.05, 15:11 a w sumie do pieca ...wczoraj pizze robilam, maz poddal pomysl ale jakos mi sie nie chcialo...ale po tym jak teraz wyje to nie wiem czy dobrze zrobilam...a to pomaga? Odpowiedz Link
madziulec Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 18.10.05, 15:21 Anielke czytalas??? Bo jesli nie to nic nie wiesz Poza tym - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=30257702 - tak ku przestrodze Odpowiedz Link
mrozbasia Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 18.10.05, 15:30 Magda nie rób tego więcej, siedzę w pracy i śmieję się jak kretynka sama do siebie. A tak nawiasem to dlaczego wcześniej nie powiedziałaś, że są takie metody niedawno pisałam na forum, że Werka budzi się w nocy. A tu po prostu wystarczy spódnica. Teraz jak się obudzi w nocy jak sobie przypomnę to chyba się posikam ze śmiechu.)) Odpowiedz Link
aagulek Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 18.10.05, 15:31 i bez zdrowasiek sie obylo, padla na lezaczku...zeby tak walczyc ze snem to podziwiam...ehh ..pewnie ze czytalam, ale skoro Ty takie metody stosujesz to sie pytam czy pomoglo? a glupot nie czytam...szkoda czasu..buzka,Aga Odpowiedz Link
madziulec Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 18.10.05, 15:35 No wlasnie nie stosuje, penwie dlatego sie budzi pasqdnik 3 razy co noc )) Musze spodnice wziac.... Jak nic Odpowiedz Link
madziulec Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 18.10.05, 15:11 jak to co?? Seksowne ponczoszki i pas do ponczoch. Nie no dziewczyny. Przepraszam. nie chcialam byc niegrzeczna. Ale w zyciu trzeba si ekierowac zasada mniejszego zla. Tak samo na przyklad u nas byla sprawa basenu - wspaniale robil na problemy neurologiczne, wiec podjelam ryzyko, ze sie uaktywni ZUM. Na szczescie nic sie nie stalo, choc wtedy naprawde bardzo uwazalam... Trzeba realnie podchodzic do zycia. Odpowiedz Link
joln Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 18.10.05, 15:37 moja Iga prawie cale swoje krotkie zycie chodzi w rajtkach, ubieram jej bawelniane, wcale nie widze, zeby jakos bardziej pampers przylegal. a mam kilka par juz troche przymalawych, wtedy krok w kolanach... moze to jest wyjscie? nie oczywiscie to zart a w jesieni i w zimie to chyba bez rajstop to dziecko sie nie obejdzie, bez nich choroba, przyziebienie gwarantowane Odpowiedz Link
mami7 Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 18.10.05, 23:26 A spioszki to nie przylegaja do pampersa? Zawsze te rajtki opadają zrsezta, obciskają tak samo jak spodenki. Paranoja, słowo daję Odpowiedz Link
muress Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 20.10.05, 16:18 hmmm, no nie przyszlo mi to do glowy, Lukasz raczkuje w rajstopkach codziennie, bo wszystkie skarpetki natychmiast zdejmuje, a spiochy/pajacyki - wiadomo, do raczkowania sie nie nadaja. No to niby w co mam go ubrac? Odpowiedz Link
ika-3 Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 21.10.05, 11:34 Rajstopki przylegają - a body nie??? Myślę że to body przytrzymują pieluszkę. A kto rezygnuje ubierania w nie dziecka. Ika Odpowiedz Link
aagulek Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 21.10.05, 11:43 ale jednak rajstopki bardziej obciskaja, przynajmniej ja widze po Magduli, a chudzinka jest i za malych nie nosi Odpowiedz Link
stasiomama Re: refluksiaki a rajstopki-PYTANKO 21.10.05, 12:43 To body bardziej obciska a nie rajstopki. Ja mam na body sposób, kupuje o 2 - 3 numery wiekszei problem znika. Mały ma większą swobodę a i zasiurana pielucha nie ciśnie go. Coprawda, jak widzą mojego 9-miesięczniaka w sklepie a ja prosze body na 92-98 to się dziwnie na mnie patrza, ale się tym nie przejmuję. Najważniejsze, że pitol ma więcej miejsca. Karola Odpowiedz Link