Dodaj do ulubionych

UROLOG DZIECIĘCY W KRAKOWIE

04.06.09, 16:25
Poszukuje dobrego urologa dziecięcego w Krakowie .Prosze o pomoc .
Obserwuj wątek
    • madziulec Re: UROLOG DZIECIĘCY W KRAKOWIE 04.06.09, 21:36
      W opisie forum jest biala lista urologow i nefrologow dzieciecych.

Polecam przejrzenie
      • kid111 Re: UROLOG DZIECIĘCY W KRAKOWIE 09.06.09, 22:26
        Słyszałam pozytywne opinie o dr Grohmann- szpital Żeromskiego
    • sylwia19795 Re: UROLOG DZIECIĘCY W KRAKOWIE 28.06.09, 11:59
      Szczerze polecam prof. Urbanowicza i dr Wolnickiego. Obaj pracują w
      Prokocimiu.
      • sysia-0 Re: UROLOG DZIECIĘCY W KRAKOWIE 29.06.09, 22:00
        Ja z kolei szczerze ich nie polecam. Dużo by tu pisać na ich temat - zwłaszcza na temat Urbanowicza. Nam niestety nie pomogli i musieliśmy szukać pomocy gdzie indziej. Poza tym Prokocim to straszna masówka - lekarz nie ma czasu dla pacjenta.
    • mts_1 Re: UROLOG DZIECIĘCY W KRAKOWIE 07.07.09, 09:22
      Ja takze nie polecam Prokocimia, byliśmy tam w szpitalu i jedno co możemy powiedzieć nie spotkaliśmy tam lekarza który byłby godny moim zdaniem polecenia, traktują rodziców nie jak partnerów nic nie wyjaśniają, a jak próbujesz się coś dowiedzieć czy dopytać to "spuszczaja po brzytwie". Wogóle miałam wrażenie że lekarzom z którymi miałam kontakt wydaje się że są nie wiadomo kim. Słyszałam jedynie dobrą opinię od innych rodziców chyba o dr Mokrzyckiej ale jej nie poznałam osobiście.
      Ja słyszałam dobre opinie, w tym mojej kolezanki o dr Jeleniowej chyba z Zaromskiego. Możesz zajrzeć też na www.znanylekarz.pl.
      My przenieśliśmy się na Sląsk tam przynajmniej jesteśmy dobrze traktowani, a lekarza są normalni i co więcej dobrze traktowani. wszystko nam wyjaśniają, mają dla nas czas na rozmowę - bo to przecież rodzice wiedzą najwięcej i oni muszą mieć wiedzę - ja gdyby nie internet to nie wiem jakby się wszystko skończyło przez nonszalancję lekarzy.
      O dr Urbanowiczu słyszałam że jest dobrym fachowcem, dobrze przeprowadza operacje, ale ponoć trudny w kontaktach i rodzice z którymi rozmawiałam nie mieli o nim najlepszego zdania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka