sly38 09.04.13, 19:29 i wpadają mi słowa piosenki jak tu ponuro jak tu głucho , obudzcie sie zbesztajcie mnie dajcie znak życia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voxave Re: córka grabaża 10.04.13, 00:50 Sly--przecież cię lubimy ale nie o nas ci chodzi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: córka grabaża 10.04.13, 08:43 Chyba masz nadmiar energii, weź gdzieś daj jej upust. Może zrób kilka pompek, czy coś. Ja wiem, że wiosna idzie i ludzi może ponosić, ale ja jeszcze się nie obudziłam z zimowego snu, więc daj pospać, aż słońce się na dobre nie rozkręci. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: córka grabaża 10.04.13, 09:22 matri_caria napisała: > Chyba masz nadmiar energii, weź gdzieś daj jej upust. Może zrób kilka pompek, czy coś. > Sex lepszy :P Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: córka grabaża 11.04.13, 18:12 te forum to 3- 4 osoby o to mi chodzi młodym sprzdac to na kauflandzie w tablicy ogłoszen kto wie młodosc jest energią mogo to zrobic i napisać forum ddz gazeta potrzebuje młodej krwi Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: córka grabaża 12.04.13, 15:00 Sly! Może skorzystaj z różnych rad, to się trochę uspokoisz:) Poza tym, jeśli chodzi o zarzuty, że na forum jest taki zastój, to ja wolę myśleć, że jesteśmy samoistnie wyselekcjonowaną grupą ludzi, która z miłą chęcią, ale bez narzucania się przyjmie do swojego grona zaiteresowane osoby. Zmiłuj się sly! Ogłoszenie w Kafulandzie??? Odpowiedz Link Zgłoś