adrafka 16.08.07, 00:23 Przeglądam książke kucharską ...ale nie ma to jak cos wypróbowanego :) Potrzebuje przepis na coś dobrego , co nie wymaga poświęcenia wielu godzin w kuchni (jakas nie oklepana sałatka i cos na ciepło):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwan991 Re: Gość w dom... 20.08.07, 09:40 no i jak gość zadowolony był z przysmaków które przyrządziłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Gość w dom... 20.08.07, 20:46 gosciom się tak spodobało, że obiecali częściej przyjeżdżać :) to chyba mój magiczny serniczek tak na nich podziałał ;))...a może frytki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dominikag Re: Gość w dom... 30.08.07, 12:16 Wiem że trochę późno ;) podam przepis na szybkie pomodorki, doskonałe do zakąszania wódeczki, absolutny hicior :) pomidory kroimy w plasterki, układamy na talerzu (ładnie wygląda na owalnym), robimy sos czosnkowy (śmietana - mniej kaloryczna wersja to jogurt - wymieszana z majonezem, proporcje takie żeby rozrzedzić majonez, do tego czosnek drobniutko pokrojony lub zmiażdżony - ilość zależy od prefernecji gości, pieprz i sól, mieszamy) przykrywamy sosem pomidory (całkowicie) na to starty żółty ser. I gotowe. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Gość w dom... 30.08.07, 22:42 Dzięki :) wypróbowałam to juz dość dawno, sa super i do wszystkiego mzna je podać...Pasuja do kajzerek, z których się robi 'miseczki'i w środek pakuje mielone z pieczarkami, na to starty ser żółty i do piekarnika-błyskawiczne danie na ciepło i zawsze sie udaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś