vladimir 30.08.05, 22:29 proszę o rady , wskazówki, spostrzeżenia osób które już to przeżyły. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vladimir Re: Zostałem prezesem RSU ;D 01.09.05, 21:00 Absolutnie! Jestem pełnokrwistym, rasowym nauczycielem z 2letnim stażem;) Dotychczas tę funkcję nazywano OPIEKUNEM, ale to dotychczas.... ;D A co!!!.... Tylko potrzebuje wiedzy do tej opieki:( Odpowiedz Link
d_aga Re: Zostałem prezesem RSU ;D 02.09.05, 19:18 Dltego sie własnie zdziwiłam. U nas nadal ta funkcja nazywa się ,,Opiekun Samorzadu Szkolnego". Ciekawa jestem skąd taka nowość w nazewnictwie? Odpowiedz Link
vladimir Re: Zostałem prezesem RSU ;D 02.09.05, 22:50 >Ciekawa jestem skąd taka nowość w nazewnictwie? Nie chwaląc się , jam to uczynił....To wina mojej szaleńczo galopującej wyobraźni spłoszonej grzmotem nominacji rzuconej zza zęgła Katedry;D Lecz cóż ona ,ciśnięta na tory tradycji przed pędzącą lokomotywę przyzwyczajeń;) Niestety.Rzeczywistość jest mniej wykwintna:( Oficjalnie wciąż funkcjonuje nazwa "opiekun". Ale pracujemy nad tym... Odpowiedz Link
d_aga Re: Zostałem prezesem RSU ;D 05.09.05, 22:32 Noooo, to wszystkiego najlepszego na nowych torach...Szalony Parowozie...;-))) Odpowiedz Link
vladimir Re: Zostałem prezesem RSU ;D 05.09.05, 22:42 Dziękuje i kłaniam się do szyn;) Miałem nadzieję, że jakieś propozycje do kotła rzucisz :))) Odpowiedz Link
d_aga Re: Zostałem prezesem RSU ;D 07.09.05, 14:53 Moze udzial w mierzeniue jakości pracy szkoły? Moze organizacja dni integracyjnych tzw Dnia Kota dla pierwszoklasistów ( o ile to gimnazjum lub ponad...) Może wydawanie własnej gazety? oj...wymyslac mozna sporo.... Odpowiedz Link