pinik 02.10.09, 21:08 Ma ktos adaptery do maxi cosi i folie do wozka quinny zapp do sprzedania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawimi455 Re: Adapter i folia do quinny zapp? 03.10.09, 00:43 ja mam adaptery jeszcze nie rozpakowane bo nie bede napewno uzywac, jak chcesz to ci moge wyslac za darmo tylko pokryjesz sobie koszty wysylki. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik do pawimi 03.10.09, 14:44 Hej pawimi, no jest to propozycja nie do odrzucenia :) Tylko ile kosztuje przesylka tego ze Stanow? Wiesz moze? Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: do pawimi 03.10.09, 18:16 wiesz co niedawno wysylalam kolezance do pl uchwyt na kubek taki plastikowy dosc nieforemny i zaplacilam chyba dyche,miala paczke w 5 dni, to jest mniej wiecej tej samej wagi mysle i bardziej poddatne do zapakowania w malutka paczuszke niz ten nieszczysny uchwyt :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do pawimi 03.10.09, 19:47 No to super. Tylko jak ci mam zaplacic? Paypal? Napisz do mnie maila na kurop000@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś