Dodaj do ulubionych

Petite star- zia 3

15.01.10, 22:33
Przeszukałam forum i nie ma odpowiedzi mnie satysfakcjonujących.
Użytkuje ktoś już ten wózeczek dłużej?
Jakie wrażenia?
Z góry dzięki za odpowiedź.

Bo na forach angielskojęzycznych znalazłam niepochlebne opinie.
Obserwuj wątek
    • sadzik81 Re: Petite star- zia 3 15.01.10, 22:46
      Ja go nie mialam,ostatnio chcialam go kupic ale jeszcze sie nie
      zdecydowalam.Moja kolezanka go ma od jakiegos czasu i bardzo go
      chwali,probowalam go u niej i o dziwo jak moje dziecko nie chce siedziec w wozku
      to w tym chetnie siedzialo,bardzo fajnie sie go prowadzi,tak miekko,leciutko
      podbija.Wsadzilam do niego moja 7letnia corka co prawda wazy tylko 21kg (JAK DO
      WOZKA TO DUZO),a wozek dalej lekko sie podbijal.Moze odezwie sie ktos kto
      uzytkuje ten wozek od dluzszego czasu.
    • sadzik81 Re: Petite star- zia 3 15.01.10, 22:48
      Z tego co zauwazylam to rozklada sie calkiem na plasko i fajnie sklada w taka
      mala kostke.
      • sadzik81 Re: Petite star- zia 3 16.01.10, 14:02
        Nikt go nie mial?:)jest jeszcze wersja czterokolowa z palakiem.Ciekawe ktory
        lepiej sie prowadzi
        • boo-boo Re: Petite star- zia 3 16.01.10, 14:24
          Wczoraj przez przypadek go zobaczyłam w sklepie i sobie wypróbowałam- fajny
          leciutki i zwrotny, no i siedzisko duże.
          Porównałam na necie z tym czterokołowym i jedyna różnica jakiej się doszukałam
          to taka,że ten czterokołowy jest 2 kg cięższy.
          Hm.....na necie znalazłam 3-kołowca z pałąkiem- no chyba,że jest opcja dokupienia.
          • sadzik81 Re: Petite star- zia 3 16.01.10, 14:34
            A moglabys mi podac strone gdzie widzialas trzykolowy z palakiem.Ja wszedzie w
            sklepach czy w internecie widzialam go bez palaka to moze rzeczywiscie da sie go
            dokupic
            • boo-boo Re: Petite star- zia 3 16.01.10, 14:42
              cgi.ebay.co.uk/ZETA-LITE-LIME-STROLLER-rivals-petite-star-zia-zapp_W0QQitemZ380189501748QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_3?hash=item58850f6934
              cgi.ebay.co.uk/BABY-STROLLER-ZETA-LITE-PINK-rivals-petite-star-zia_W0QQitemZ150398251426QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_3?hash=item23046f31a2
              • boo-boo Sorry 16.01.10, 14:44
                to nie te- to tak jak się człowiekowi po okulary nie chce ruszyć......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka