Dodaj do ulubionych

Emmaljunga Mondial Classic-materiał spacerówki

11.06.10, 10:47
Proszę o pomoc w sprawie spacerówki. Wybrałam kolor Creme Leatherette tylko mam problem bo spacerówka też jest z tej skóry ekologicznej. I czy dziecko nie będzie się w tym pocić? Gondola w porządku bo w środku materacyk bawełniany. I pałąk jest odkręcany czy odpinany? Z góry dziękuję. Dowiedziałam się że w Polsce będzie dostawa za 1,5 tyg ale liczę na Waszą pomoc :)
Obserwuj wątek
    • bprusek Re: Emmaljunga Mondial Classic-materiał spacerówk 11.06.10, 19:29
      Podnoszę bo to dużo kasy za wózek a mam zamiar użytkować tą część spacerową (do gondoli nie mam zastrzeżeń).
      • monia76 Re: Emmaljunga Mondial Classic-materiał spacerówk 11.06.10, 19:57
        macalam te tapicerke i moim zdaniem bardzo sprzyja poceniu. nigdy
        bym jej nie wybrala. szukalam modelu nitro city i zauwazylam, ze na
        allegro dostepne byly uzywane wozki tylko w tej tapicerce,
        wywnioskowalam wiec, ze jest z nia jakis problem skoro wlasciciele
        masowo sie pozbywaja prawie nowych wozkow. szukasz wozka dla
        dziewczynki?
        • bprusek Re: Emmaljunga Mondial Classic-materiał spacerówk 11.06.10, 21:13
          Potrzebuję wózka dla chłopca (termin porodu przełom lipca i sierpnia) z bardzo dobrą amortyzacją. Tereny spacerowe to polne łąki i las, oczywiście musi się też nadać do miasta, ale tam też krzywe chodniki. Dziewczyny chwalą na forum jedo fyn 4ds ale on ma amortyzację tylko tylnych kół a przednie są według mnie ważniejsze bo przecież tam jest główka a chodzi o mikrowstrząsy w czaszce dziecka.
          • monia76 Re: Emmaljunga Mondial Classic-materiał spacerówk 11.06.10, 21:32
            emma ma ogromny wybór tapicerek dla chłopca, moim zdaniem ten kremik
            to średni wybór także ze względów estetycznych ;-)
            jeżeli nie zależy Ci na skrętnych kołach (ale przemyśl to jeszcze!),
            bardzo Ci polecam Bartatinę - jest tańszą wersją Emmy. Ma świetną
            amortyzację i dużą gondolę, co w przypadku letniego dziecka ma
            znaczenie. Emma jest oczywiście świetnym wyborem, Bartatina jest
            poprostu tańsza.
            • izzyy6 Re: Emmaljunga Mondial Classic-materiał spacerówk 11.06.10, 21:43
              fyn 4ds ma z przodu amortyzacje 3ds nie ma
              • monia76 Re: Emmaljunga Mondial Classic-materiał spacerówk 11.06.10, 22:04
                jeżeli ma też skrętne koła z możliwością blokady, na Twoim miejscu
                bym się nawet nie zastnawiała tylko wybrala fyn.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka