wiolka-fasolka 13.06.10, 12:36 www.allegro.pl/item1079910634_wozek_peg_perego_atlantico.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma6666 Re: Peg Perego Atlantico-proszę spójrzcie warto k 13.06.10, 13:20 cena niska ale i zdjęcia mało wyraźne, ja bym poprosiła o dokładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
mirka69 Re: Peg Perego Atlantico-proszę spójrzcie warto k 14.06.10, 10:44 nie chcę starszyć, ale ten kolor im nie wyszedł. Ten wrzosowy materiał (siateczka) miał tendencję do odklejania się przez co z daleka wygladał jakby był poplamiony. Beżowy z kolei, po wieloletnim użytkowaniu, może nie prezentować się zbyt dobrze. Raczej prosiłabym o wyraźniejsze zdjęcia lub szukałabym innego koloru Odpowiedz Link Zgłoś
rene26 Re: Peg Perego Atlantico 15.06.10, 11:04 ja mam głeboki wózek+spacerówkę PP w tym kolorze i faktycznie siateczka odkleja się ale tylko jak się ją upierze w pralce :( jak prałam ręcznie to nic się nie działo, natomiast z beżem nic się nie dzieje, nie zmienia koloru ani struktury, więc nie ma ryzyka, ogólnie ładnie się prezentuje na moje oko to siateczka na budce i ocieplaczu na nóżki własnie się tak odkleja, no ale to tylko kwestia gustu a nie wada, więc jak komu się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś