Dodaj do ulubionych

pomocy! jaka parasolka???

01.02.11, 18:27
nie mogę się zdecydować, może napiszecie jak Wam się korzysta z poniższych wózków albo polecicie mi jakieś inne parasolki w miarę w rozsądnych cenach :)
- inglesima trip
- cosatto swift
- abc design giro
- coneco traffic
- espiro active
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: pomocy! jaka parasolka??? 01.02.11, 20:02
      dla jakiego dziecka ta parasolka?czego od wózka oczekujesz? no i co to jest "rozsądna cena" ;)
      • mczy Re: pomocy! jaka parasolka??? 01.02.11, 20:20
        rozsądna cena tzn. tak do 700 zł - jeśli naprawdę tego warta
        córka ma teraz rok ale wiadomo że chciałabym by posłużyła dłużej (na śniegi oczywiście mam już spacerówkę na pompowanych kołach)
        oczekuję więc by był to dosyć lekki wózek, dobrze się prowadził, miał rozkładane oparcie, sporą budkę chroniącą od słońca no i wyglądał ciekawie
        • monikamar3-3 Re: pomocy! jaka parasolka??? 01.02.11, 21:03
          ja kupiłam niedawno Coletto Enzo, kolor niebieski. 290 zł( z przesyłka) na allegro. Waga 5,5 kg myśle ze za ta cene to naprawde lekka parasolka, ma naciagana bude (w tym celu rozpina sie na budce specjalny zamek), w budce jest tez okienko, ma pałąk, rozkładane oparcie, (regulacja paskowa) i regulowany w kilku pozycjach podnózek, dodatkowo ofoliowany, pod wózkiem miękki koszyk, pałak jest bardzo wygodny , łatwo sie odpina i mozna po odpieciu zostawic go z jednej strony przy wózku opuszczając w dół. Oczywiscie koła skrętne, z blokadą. Na zywo wygląda lepiej niz na zdjęciu co stwierdzila oprocz mnie takze moja sasiadka, :) Ogolnie jestem zadowolona, wozek jezdzi cicho i bez problemów. Jak za ta cene to naprawde moge polecic. nie mam tej parasolce nic do zarzucenia :) pozdrawiam
          • variuss Coletto Enzo 01.02.11, 22:33
            spodobał mi sie, szczegolnie cena i kolorystyka :) i teoretycznie ma wszystko czego potrzebuję
            Czy on faktycznie ma takie wymiary siedziska i oparcia jak podaja - tzn oparcie 46x33, a siedzonko ( bez podnożka ???) 24 x 33 cm. Ile ma sam podnożek- chce zsumowac powierzchnie (a szczegolnie dlugośc) do spania. Bede wdzięczna za odpowiedz.
            • monikamar3-3 Re: Coletto Enzo 06.02.11, 13:54
              siedzisko na długosc sie zgadza a na szerokosc to po moim mierzeniu tak 31-32 cm. sam podnozek to ok 15-16 cm, .oparcie ok 45 cm.
              • mario1138 Re: Coletto Enzo 07.02.11, 00:36
                Ja bym wybierał miedzy Cosatto Swift, ABC Design Giro - no może jeszcze bym wziął pod uwagę Coneco Polo.
    • variuss Re: pomocy! jaka parasolka??? 01.02.11, 22:37
      w podanym przedziale cenowym miesci sie zooper twist - na super rozsuwana budke
      jeszcze warty uwagi Peg Perego Pliko Mini- ale to nowosc wiec brak opinii, ja tez go jeszcze nie widziałam na zywo, ale sie przymierzam.
      powiekszana budke ma tez delti liv- i jest tani
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka