Dodaj do ulubionych

Jane Rider - opinie

06.06.11, 13:00
Witam.
Razem z mężem zastanawiamy się nad kupnem wózka Jane Rider z gondolą Transporter. Wózeczek widziałam na żywo, bardzo mi się podoba. Jednak jedna kwestia mnie martwi-mała gondola. Czy któraś użytkuje ten wózeczek?? Bardzo proszę o poradę, bo sama nie wiem co robić. Boję się, że w te chłodniejsze miesiące, gdzie dziecko będzie cieplej ubrane, gondola okaże się za mała.
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Jane Rider - opinie 07.06.11, 08:54
      Gondola jest malutka.
      Nie kupiłabym mimo, że fajnie wygląda.
      Za to może kup albo Capazo, albo Micro
      nie wiem tylko czy capazo kupisz gdzieś nową, ale możesz poszukać na allegro używanej.
      Jest wielka, moja córka mając rok się mieściła
      • bernadett86 Re: Jane Rider - opinie 07.06.11, 10:31
        Dzięki za pomoc.
        Micro widziałam w jednym sklepie internetowym, w całym zestawie ze spacerówką, także pewnie na nią się zdecydujemy. Najważniejsza przecież jest wygoda bobasa:-)
        A jak ze spacerówką?? To siedzisko też nie jest malutkie??
        • malenstwo2010 Re: Jane Rider - opinie 07.06.11, 13:48
          widziałam ridera używanego przez 10 mies. który przy podbijaniu skrzypiał :( Mnie też się podoba ten wózek, ale to skrzypienie doprowadzałoby mnie pewnie do szału.
          • sylki Re: Jane Rider - opinie 07.06.11, 19:46
            skrzypienie można zareklamować, to że jeden wózek skrzypiał nie oznacza, że autorki wątku też będzie ;)

Czy fajna jest spacerówka ridera nie mam pojęcia, nie woziłam w nim dziecka, bo mi się po prostu ten wózek średnio podobał ;)
            • bernadett86 Re: Jane Rider - opinie 08.06.11, 08:57
              Dzięki dziewczyny za pomoc.
              Nie przypuszczałam,że wybór wózka będzie taki trudny.
              Może ja za bardzo wymagam:-)
          • everlastt1 Re: Jane Rider - opinie 14.08.13, 15:07
            OSTRZEZENIE JA UZYTKUJE JANE RIDER OK 1,5 MIESIACA,CAŁY STELAZ ZGRZYPI JAK U WOZKA PO 10 DZIECKU,KAPTUR W GONDOLI SAM SIE SKŁADA,GONDOLA PRZY PRZENOSZENIU Z DZIECKIEM PRZECHYLA SIE DO PRZODU TAK ZE DZIECKO MOZE WYPASC,GONDOLA DLA MATKI PO PORODZIE CIEZKA DO PRZENOSZENIA ,KOŁA ZGRZYPIA ,Z RACZKI WYKRUSZA SIE GABKA,KOŁA SIE BARDZO WYCIERAJA I NABIJAJA SIE W NIE DROBNE KAMYCZKI.PO 3 REKLAMACJACH I POPACKANIU STELARZA SMAREM KTORY TERAZ ŁAPIE PIASEK JAK MAGNES SERWIS STWIERDZIŁ ZE ZGRZYPIENIE TO NIE JEST WADA I NIE MOGE JUZ WIECEJ ODESŁAC WOZKA ,POMOCY CO ZROBIC Z TYM DZIADOSTWEM
      • bernadett86 Re: Jane Rider - opinie 08.06.11, 08:59
        Jeszcze jedno. Czy gondolę Capazo można zamontować na ten nowy stelaż Ridera??
        • sylki Re: Jane Rider - opinie 08.06.11, 18:05
          skoro na nowego slaloma R można oraz na unlimita, to na ridera pewnie też, w końcu zaczepy są takie same.
          Zawsze możesz dopytać w sklepie bądź w eurotrade czyli u dystrybutora
          • eve_81 Re: Jane Rider - opinie 21.08.13, 22:50
            Można montować. Ja jednak capazo sprzedałam i kupiłam micro. Bardzo byłam z niej zadowolona.
            Skrzypienie wózka nie zawsze podlega reklamacji :/ przynajmniej dla Jane nie jest to wystarczający powód. Reklamowalam swojego challengera i mi pokazali środkowy palec :/ a że wózek mnie duzo nie kosztował odpuściłam. Przy riderze bym nie odpuściła. Ridera kupiłam używanego, wystarczyło nasmarować by nie skrzypiał, ale stelaż się nieco chwiał....nie wiem jak w nowym wózku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka