nunu 22.03.12, 22:11 Witajcie, czy ktoś może zna ten wózek: www.bebebeni.pl/index.php?go=izzy i może coś napisać na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdapol2 Re: bebe beni - izzy 08.05.12, 11:17 witaj nunu. też dużo naszukałam się o tym wózku pare miesięcy temu i nic, więc kupiłam w ciemno. użytkuję go od stycznia, poprostu rewelacja, leciutki,zwrotny, fajnie szybciutko się składa, co jest dużym plusem dla jeżdzących samochodem. sprawdził się w lesie i na kamieniach nad rzeką, byłam pełna obaw co do kółek piankowych ale są ok . mała uwielbia jeździć w tym wózeczku i chętnie w nim śpi, jedynym minusem tego wózka to brak okienka w budceale naprawdę polecam gorąco. ja mam kolor turkusowo- czarny fajny przyjemny kolorek dla dziewczynki i chłopczyka Odpowiedz Link Zgłoś
sztuczna_mrowka Re: bebe beni - izzy 26.07.12, 19:29 Ja też jestem zainteresowana tym modelem ale w internecie zupełny brak opinii na jego temat. Jakie wymiary ma siedzisko - czy jest duże? Odpowiedz Link Zgłoś