Dodaj do ulubionych

quinny zapp czy cybex ruby dla...

15.07.12, 13:35
4-latka? wzrost 104cm,waga 15kg
potrzebuje wozka dla mojego 4-latka na wakacje w gory, potem wozek uzytkowany bedzie przez mlodsze dziecko,przechodzilam przez faze przyczepki rowerowej,wozka podwojnego i stanelo na parasolce bo tak jak napisalam bede pozniej uzywac wozka przez drugie dziecko,cybex ma minimalnie odchylane siedzisko i mega duza bude,przymierzalam synka i prowadzilo sie fajnie,zappa nie widzialam wiec nie mam porownania, nie oczekuje nie wiadomo jakiej amortyzacji ale ktory z tych wozkow bedzie sie lepiej sprawowal na naszych chodnikach? i jak jest w zappie,jak dziecko zasnie to glowa leci do przodu czy siedzisko jest jakos pod katem i dziecko w miare jakos sie przespi w razie jakby zasnelo?
moze jakies inne typy?
maclaren volo i globetrotter odpadl z racji bardzo malych kolek
Obserwuj wątek
    • berciunia1 Re: quinny zapp czy cybex ruby dla... 15.07.12, 21:53
      z tych dwóch to cybex zobacz też maclarena volo, i mamas papas trip. te trzy mają długie oparcia.

jakiś czas temu mierzyłam córkę 98 13 kg cm do zappa i na szrokość ok ale na długość już się nie nadawał. (mierzyłam do extra) bo tylko taki był ale one siedziska chyba mają takiej samej wielkości- no chyba że sie mylę.
      • majkusia08 Re: quinny zapp czy cybex ruby dla... 15.07.12, 22:39
        Napisała,że Volo odpada,bo ma za małe kółka :)
    • berciunia1 Re: quinny zapp czy cybex ruby dla... 16.07.12, 19:35
      cybex ruby też ma małe kółka niestety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka