iga75 20.10.05, 09:30 Czy znacie te wózki? Cena jest zachęcająca (ok. 500-600 zł), no i waga - chyba ok. 8-9 kg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iga75 Re: Arti???? 20.10.05, 09:31 Mam na myśli Travel Lux, www.arti.pl/dzieciece/katalog.php?b=26 Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: Arti???? 20.10.05, 11:04 myslalam o tej firmie, ale w hurtowni odradzono mi Artiego ze względu na bardzo dużą ilosc reklamacji, psuje sie w nich podobno wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ajk10 Re: Arti???? 20.10.05, 13:29 Ja mam łóżeczko turystyczne i fotelik do karmienia Arti i jestem bardzo zadowolona, a i ceny były bardzo konkurencyjne w stosunku do oferty rynkowej ALE chyba nie myslałabym o tych wózkach. Może robię błąd w rozumowaniu, ale moim zdaniem, przy bardziej złozonych mechanizmach niż łóżko czy fotelik, i przy zupełnie innej intensywności eksploatacji cena musi jakoś odzwierciedlać jakość. Nie twierdze, że drogie=dobre, ale cana tego wózka jest podejrzanie niska. Pamiętaj, że wózka uzywa się codziennie, przez lata, w róznych warunkach, musi być więc trwały i wygodny (także dla Ciebie), więc chyba lepiej kupić coś trochę droższego, ale sprawdzonego, żeby potem nie żałowac na każdym spacerze. Nie zachecam do kupowania wózka za 2000 zł, ale podam przykład z tej grupy cenowej, bo miałam przyjemnośc uzywac gondli Emmaljunga jako czwarty uzytkownik a wózek wygladał i sprawował się jakby był dopiero kupiony. Teraz jeździ nim piąte dziecko. Generalnie dla wygody wszystkich zainteresowanych - pchających i pchanych - mysle, że na wózku nie należy specjalnie oszczędzać, oczywiście w granicach swoich mozliwości finansowych i lepiej kupić tańsze łóżeczko czy leżaczek, a dołożyć do wózka Odpowiedz Link Zgłoś
grandet Arti???? nie 21.10.05, 11:51 Mialam okazje zobaczyc i dotknac ten wozek. Co z tego ze lekki. Duzo plastiku, ktory juz w sklepie wydawal dzwieki. Generalnie wozek nie wyglada na stabilny i solidny, chociaz ladnie sie prezentuje. Po przetestowniu go od razu odrzucilam pomysl zakupienia tegoz. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Arti???? nie 21.10.05, 12:31 Od dwóch dni mam wozek travel lux i już wiem, że to błąd. Chodzi mi o kółka, które naprawdę nie sprawdzają sie na polskich chodnikach. Moim 4 tygodniowym maluchem po prostu trzęsie. Już zastanawiam sie nad kupnem, tym razem uzywanej, porządnej spacerówki na dużych kołach. Jakoś przetrwamy zimę, a na wiosnę przesadzę synka do czegoś stabilniejszego, a ten wozeczek będzie samochodowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
iga75 Re: Arti???? nie 21.10.05, 13:29 dzięki za odpowiedzi. Już wiem na co nie zwracać uwagi :) szukam wózka lekkiego, nie pozostaje mi więc nic innego jak kupić Peg Perego, choć cena znacznie wyższa ) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-igorka Re: Arti???? nie 21.10.05, 13:34 ale kupisz jeden porządny wózek, a nie będziesz co chwila myślała o innym bo coś będzie nie tak. Moja koleżanka tak oszczędzała, że ma już trzeci wózek bo z każdym coś było nie tak i suma sumarum wydała na nie więcej niż ja na swoją Teutonię Odpowiedz Link Zgłoś
adanko77 Re: Arti???? nie 21.10.05, 21:53 Ostatnio jak bylam w sklepie z wozkami powiedzialam powiedzialam pani ze szukam spacerowki rozkladanej na plaskozeby mozna wlozyc do niej nosidlo. Pani zaproponowala mi wlasnie arti travel lux. Jak go zobaczylam to az sie zleklam jak taki wozek mogl dostac jakiekolwiek certyfikty i pozwolenie na przewozenie niemowlaka. Ta gondola, ktora przerabia sie z parasolki to po prostu dwa zatrzaski przypinane do palaka zeby dziecko nie wypadlo. Poza tym wozek jest maly, nie rozklada sie zupelnie na plasko i niemowlak musialby lezec na pasach od spacerowki. Pani zreszta mocowala sie pare minut zeby go rozlozyc do pozycji polplaskiej.Na dodatek jest wykonany z ochydnego materialu. Jedyna jego zaleta to niska waga, ale tak naprawde to po prostu parasolka-kolka nie nadaja sie na zime. Dla mnie to wozek porazka Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 a model Beauty? 23.10.05, 22:26 mi sie spodobal arti beuty- jest dwa razy ciezszy niz travel, ma zawieszenie na paskach i chce sobie dobrac pompowane kola- co myslicie o tym modelu? bede wdzieczna za opinie a i obejrze go sobie chyba juz jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś