kamilla29 21.02.06, 10:28 Chodzi mi o wózki peg perego oraz maclaren,inglesina-gdzie są do kupienia w trójmieście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mac1107 Re: trójmiasto-gdzie wózki 21.02.06, 12:31 Maclaren-nie wiem,Inglesiny spory wybor jest w hurtowni Mama i ja a Peg Perego ogladalam w takim malym sklepie we Wrzeszczu na rogu ulic Grunwaldzkiej i chyba Wyspianskiego,obok sklepu z zegarkami i spozywczego -latwo tam trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
buzka232 Re: trójmiasto-gdzie wózki 22.02.06, 12:11 To jest ul. Miszeskiego. Tam są chyba najtansze i najładniejsze wozki w całym trójmiescie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaifilip Re: trójmiasto-gdzie wózki 21.02.06, 12:55 Dokładnie tak jak pisała poprzedniczka. Poza tym na stronie www.akord.pl ,www.akrd.com.pl ( nie pamiętam, ale chodzi o stronę importera peg perego znajdziesz wszystkie sklepy w całym Trójmieście, gdzie są dostępne te wózki). Maclareny widziałam w "Akpolu" na ul. Jaśkowa Dolina w Gdańsku (mają też sklep w Gdyni). Inglesinę widziałam w "Mama i ja" (ale tym na ul. Grunwaldzkiej vis-a-vis Castoramy i Media Marktu) i w "Akpolu". Jeśli myślisz o Emmaljungach to w Skarszewach (niedaleko Gdańska) jest sklep fabryczny. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaifilip Re: trójmiasto-gdzie wózki 21.02.06, 13:00 www.akord.poznan.pl :) dorota Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: trójmiasto-gdzie wózki 03.03.06, 22:18 Z PegPerego w Trójmiescie jest całkowita klapa. W Akpolu mają jeden model - konkretnie Piko, na Miszewskiego 2- wenezia i atantico, i to koniec. No jeszcze w Gdyni przy Geanie jest fajny sklep z wózkami - mają baardzo dużo róznych wersji róznych firma, ale PegPerego tylko jedne model Atantico. Oczywiście każdy z tych sklepw może ci sprowadzić na zamównienie dowolnie wybrany przez ciebie wózek , oczywiście jak wpłacisz im zaliczkę i oczywiście licząć sobie za tą przysługę 30% prowzji!! Biorąc pod uwagę że to importer ponosi koszty przesyłki wózka do sklepu to prawdziwe zdzierstwo! Biorą koło 300 zł ZA NIC!! No dobra.. nie za nic.. za telefon do Akordu i podanie co chca aby im przysłali! Odpowiedz Link Zgłoś