gosiik 12.03.06, 09:50 hej, widziałam wczoraj wózek moich marzeń - podpytałam właścicielkę i jest to foppapedretti, przywiozła go z Włoch :( znacie tę firmę? czy jest dostępna w Polsce? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nata76 Re: foppapedretti - znacie? 12.03.06, 11:16 Witaj, ja znam tę firme,ale z Włoch. O ile wiem, u nas niedostepna. Zobacz na stronęinternetową i przeslij linka, bo ja odniosłam wrażenie ,że często wózki fopapedretti śa jakby "kopiami" wózków innych firm. Grupa Fopapedretti produkuje nie tylko wózki,ale szeroko pojęty sprzęt domowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: foppapedretti - znacie? 12.03.06, 23:28 www.foppapedretti.it/Bambino/technology.htm tu jest link do tych wózków na stronie producenta.Może się przyda...poszukaj też na ebayu włoskim niemieckim lub amerykańsko-brytyjskim może tam będą chociaż ceny...taa trójkołowa spacerówka wygląda fajnie natomiast nie wiem o z niemowlaczkiem...bo chyba jedyny wariant to wpięcie fotelika. Napisałam do koleżanki,któa włoski zna bardzo dobrze zeby skontaktowała się z proucentem czy jest możliwośc przesyłki do Polski i ile taki wózek kosztuje.zaraz pogrzebię jeszcze na ebayu...jak coś będę więcej wiedziałą dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: foppapedretti - znacie? 13.03.06, 17:22 dzięki, po stronie producenta buszowałam... kiedyś nawet uczyłam się włoskiego, ale.. hmm.. niewiele pamiętam ;) - będę wdzięczna za informacje od Twojej koleżanki pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: foppapedretti - znacie? 13.03.06, 07:52 Te wózki to kopia Casualplay -trójkołówka to bodajze T4 a ten mniejszy to Vintage.Wózki niezbyt popularne w Polsce,ale jest kilka wątków nw Zakupach-w poprzednich latach.Gdzieś w grudniu interesowałam się tymi wózkami(T4) i w Krakowie w jakims sklepie(musiałabym odnalezc nazwę) były po ok.900 zł. Tu znalazłam je w necie tylko ceny chore.Ale ten T4 na bank kosztował w sklepie połowę mniej. www.patiimaks.pl/oferta.php?gr=CAP Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: foppapedretti - znacie? 13.03.06, 13:25 zgadza się - Casulaplay, trójkołowy to T4, obok Vintage są opisane na www.casualplay.es Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: foppapedretti - znacie? 13.03.06, 17:20 jeśli możesz, napisz jak wygląda na żywo? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: foppapedretti - znacie? 13.03.06, 17:18 dziękuję za pomoc :) ten casual drogi jak nie wiem... wózek jednak bardzo mi się podoba, więc będę szukać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: foppapedretti - znacie? 14.03.06, 09:23 Znalazłam uzywańca:))) www.allegro.pl/item91987654__rewelacyjny_trojkolowiec_spacerowka_gratis_.html Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: foppapedretti - znacie? 14.03.06, 16:58 jowitak1 - dzięki :))))))) poobserwuję na razie Odpowiedz Link Zgłoś