Dodaj do ulubionych

Jane Nomad z gondolą Capazo

28.08.06, 22:51
Czy ktoś z Was używał wózka Jane Nomad z gondolą Capazo? Nigdzie nie mogę znaleźć jej wymiarów - czy sprawdzi się zimą (moje małe rodzi się w listopadzie i musi mieć ciepło) i czy nie ma zbyt twardeo zawieszenia?
Obserwuj wątek
    • dido_dido Re: Jane Nomad z gondolą Capazo 29.08.06, 10:12
      Witaj,
      Wymiary gondoli capazo pro podawane przez producenta to 81x40 cm.
    • rafka44 Re: Jane Nomad z gondolą Capazo 29.08.06, 10:13
      Witam,
      jak w listopadzie rodzi Pani dziecko, to do wiosny spokojnie przewozi Pani w
      niej dzidzię. Wózeczki Jane lekko się prowadzą i sa bardzo zwrotne.
      • jade_adas Re: Jane Carrera 29.08.06, 10:53
        A czy Jane Carrera nadaje się dla noworodka ? Czy jest możliwość zakupu wózka z
        gondolą, ale bez fotelika samochodowego ?
        Wszędzie widzę zestawy z fotelikiem, a jak fotelika nie chcę :)

Może orientuje się Pani jak wygląda sprawa z Peg Perego Pramette. Czy ten wózek
        jest odpowiedni dla noworodka ?

Wacham się pomiędzy tymi dwoma wózkami - ze wzgledu na ich małą wagę i system
        składania.

Pozdrawiam,
        Jade
        • rafka44 Re: Jane Carrera 29.08.06, 11:12
          Witam,
          Jeśli chodzi o wózeczek Jane Carrera to oczywiście może Pan/Pani zakupić
          spacerówkę wraz z gondolką bez fotelika samochodowego.
          Jeśli chodzi o firmę Peg Perego nie mogę nic więcej napisać ponieważ nie
          prowadzimy w naszej hurtowni sprzedaży tych wózeczków, a moja prywatna opinia
          jest tutaj mało istotna.
          Ma Pan/Pani rację jeśli chodzi o Carrerę, wózeczek jest naprawdę ładny,
          zwrotny, lekki i wielu naszych klientów go sobie chwali. Plusem jest na pewno
          fakt małej/znikomej awaryjności tych wózeczków. Minusem jest oczywiście dość
          wysoka cena(ale to też zalezy na jaką kieszeń :P). Peg perego zdaje się ma
          podobny przedział cenowy lub nawet droższy.
          Prywatnie mogę tylko napisać, że ja wybrałabym Carrerę, ponieważ ten wózek znam
          i sprawdza się znakomicie. A zupełnie na marginesie wtrącę tylko że i wózki
          Jane i PP sa produkowane w Chinach więc za dużej róznicy nie ma :)
          Pozdrawiam,
          Sylwia
          • majatusia Peg Perego Pramette 30.08.06, 21:58
            ja stanowczo odradzam... to nie jest wozek na polskie warunki: nie na naszą
            zimę, nie na nasze krzywe chodniki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka