rozgwiazdka13 01.09.06, 12:06 Witam :) mam wozek bebecar tracker i jestem z niego zadowolano tyle ze denarwuje mnie to ze skrzypi, czy ktoras z Was ma moze podobny problem z tym wozkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiamamusia Re: Skrzypiacy bebecar 01.09.06, 13:19 Dokładnie wszystkie bebecary jakie mijam na ulicy skrzypią. A mijam bardzo dużo. Chyba taka ich uroda,bardzo zwraca to uwagę, rzeczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Skrzypiacy bebecar 01.09.06, 14:19 Ja sprzedałam ten wózek, gdyż skrzypienie doprowadzało mnie do szału. Jeszcze jak był nowy to było ok, ale po pół roku, to już nie dało się wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Skrzypiacy bebecar 01.09.06, 20:50 Miałam M-city i z tego przede wszystkim powodu pozbyłam się go po 3 m-cach. Nawet smarowanie w serwisie nie pomogło na długo, kupiłam też ich firmowy specyfik do smarowania, który pomagał na "pół spaceru". Odpowiedz Link Zgłoś
atram77 Re: Skrzypiacy bebecar 02.09.06, 13:44 ja nastawiłam się na STYLO AT. Ale po przeczytaniu waszych opinii o Bebecarze trochę zwątpiłam. Czy wszystkie modele tak skrzypią i w którym elemencie? Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Skrzypiacy bebecar 02.09.06, 14:29 Mi w M-City skrzypiały przede wszystkim resory .Stylo ma zupełnie inną konstrukcję stelaża, może nie będzie skrzypiał. Odpowiedz Link Zgłoś
urge Re: Skrzypiacy bebecar 04.09.06, 23:12 Użytkuję bebecara (ridera) piąty rok -na początku bardzo skrzypiał, sprawę załatwił WD40 (taki smar w sprayu, do kupienia na każdej stacji benzynowej) potem jeszcze kilka razy psikałam, zwłaszcza po zimie -teraz już nie pamiętam kiedy ostatni raz ale nadal nie trzeszczy. Dla nowego maluszka rozważam jakiś tańszy wózek ale nie ukrywam że gdybym miała kasę na bebecara to nie wyobrażam sobie lepszego wózka! Odpowiedz Link Zgłoś